Postup přípravy
- maso 500 g
Postup přípravy
- pepř
- strouhanka 50 g
- křepelčí vajíčka 10 ks
Postup přípravy
Mleté maso dáme do mísy, mícháme s vejcem, přidáme dle potřeby mléko nebo strouhanku, prolisovaný česnek, sůl a pepř. Rozdělíme na díly, do každého zabalíme křepelčí vajíčko a osmažíme. Bramborový kari salát:
Ingredience: 2 kg brambor6 velkých cibulíolejsůlkari
postup:
Brambory omyjeme a uvaříme ve slupce. Ještě teplé oloupeme, nakrájíme na kolečka a dáme do misky. Pokapeme olejem. Cibuli očistíme a nakrájíme na kolečka. Do 300 ml vody přidáme cibuli, sůl a dáme vařit. Když nálev vychladne, brambory tím přelijeme a necháme alespoň hodinu odstát.
Ingredience:
- 500 g mletého vepřového masa
- 3 vejce
- 30 ml mléka
- česnek podle chuti
- pepř
- sůl
- 50 g strouhanka
- 10 ks křepelčích vajíček