Tatarák
- hovězí maso (zadní vrchní šál)
- sůl
- pepř (čerstvě namletý)
- slunečnicový olej (extra panenský)
- citronová kůra
Topinka
- chléb (opečený)
- česnek
- šalotka
- morek (uzený)
- hladkolistá petržel
Postup přípravy
- Maso namelte nahrubo. Dochuťte solí, pepřem, slunečnicovým olejem a citronovou kůrou.
- Opečený chleba (topinku) potřete česnekem.
- Zpěňte šalotku s uzeným morkem, přidejte čerstvou petrželku a dochuťte solí a pepřem. Tuto směs dejte na topinku. Nakonec přidejte ještě plátky teplého uzeného morku.
- Na závěr osolte mořskou solí a opepřete černým pepřem.
Honza Všetečka a Zdeněk Pohlreich Zdroj: FTV Prima / Hermina Press
Jak to bylo, šéfe? Tatarák s topinkou podle Honzy Všetečky Zdroj: FTV Prima / Hermina Press
Šéf je zpět a s ním i druhá řada pořadu, během kterého navštíví osm skvělých restaurací a zavzpomíná na to nejlepší, co se odehrálo během natáčení pořadu Ano, šéfe!. Poznejte dalších osm skvělých kuchyní, osm perfektních kuchařů, spoustu triků, které vám usnadní přípravu večeře či slavnostního oběda. Osvojte si pohled Zdeňka Pohlreicha na efektivní vaření. První díl už 28. října ve 23:30 na Primě. Celé epizody i bonusové materiály najdete na stránce o pořadu Jak to bylo, šéfe?
Všechny recepty z pořadu Jak to bylo, šéfe? nejdete v této kolekci: