Jak to bylo, šéfe? Tatarák s topinkou podle Honzy Všetečky

Moje hodnocení
0x

V prvním díle nové řady kulinární show zavítá Zdeněk Pohlreich do pražské Restaurace U Kalendů, kde se potká se známým kuchařem Honzou Všetečkou. A společně připraví třeba výtečný hovězí tatarák se speciální topinkou.

2 porce
30 minut
česká

Tatarák

Topinka

Postup přípravy

  1. Maso namelte nahrubo. Dochuťte solí, pepřem, slunečnicovým olejem a citronovou kůrou.
  2. Opečený chleba (topinku) potřete česnekem.
  3. Zpěňte šalotku s uzeným morkem, přidejte čerstvou petrželku a dochuťte solí a pepřem. Tuto směs dejte na topinku. Nakonec přidejte ještě plátky teplého uzeného morku.
  4. Na závěr osolte mořskou solí a opepřete černým pepřem.

Šéf je zpět a s ním i druhá řada pořadu, během kterého navštíví osm skvělých restaurací a zavzpomíná na to nejlepší, co se odehrálo během natáčení pořadu Ano, šéfe!. Poznejte dalších osm skvělých kuchyní, osm perfektních kuchařů, spoustu triků, které vám usnadní přípravu večeře či slavnostního oběda. Osvojte si pohled Zdeňka Pohlreicha na efektivní vaření. První díl už 28. října ve 23:30 na Primě. Celé epizody i bonusové materiály najdete na stránce o pořadu Jak to bylo, šéfe?

Všechny recepty z pořadu Jak to bylo, šéfe? nejdete v této kolekci:

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

Honza Všetečka


Přečtěte si také

Recepty