Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Cukroví
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Cukroví
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Banana bread – jednoduchý recept na banánový chlebíček s ořechy a čokoládou

Banana bread – jednoduchý recept na banánový chlebíček s ořechy a čokoládou

Sekaná jako od babičky

Sekaná jako od babičky

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Hit týdne

Další hity

Kokosové kuličky Rafaelo

Kokosové kuličky Rafaelo
Kokosové kuličky Rafaelo
Indické butter chicken
Indické butter chicken
Čokoládový koláč
Čokoládový koláč
Sloní žrádlo
Sloní žrádlo
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Léto budiž naloženo! Nová várka netradičních receptů, které budete chtít vyzkoušet

Léto budiž naloženo

Léto budiž naloženo Zdroj: L.A. CREATIVE FOOD

  • Zavřít
Léto budiž naloženo

Léto budiž naloženo Zdroj: L.A. CREATIVE FOOD

V našich končinách má nakládání velkou tradici, ale bohužel se zaměřuje jen na pár surovin, jako je zelí, okurky či červená řepa. Přitom možnosti jsou téměř nekonečné. Nebojte se zapojit fantazii a použít i nezvyklé kombinace zeleniny a koření.

Seznam.cz banner

Nakládanou zeleninu podávejte jako přílohu ke grilovačce nebo jako samostatnou chuťovku. Fermentovaná zelenina je zdravá a chutná...

Pikantní cuketa

Cukety jsou velké požehnání, ale při jejich nadúrodě se mohou stát trochu noční můrou. Rychlé naložení promění i přerostlou baculku ze zahrádkářské kolonie v instantní krasavici asijského střihu.

CCA 3 SKLENICE PO 250 ML / PŘÍPRAVA: DO 2 HODIN

120 ml vody pokojové teploty

2 lžíce + ½ lžičky mořské soli

asi ½ kg cukety, nakrájené na tenké plátky

1 malá cibule, nakrájená na tenké plátky

3 kostky ledu

500 ml jablečného octa

1 hrnek krupicového cukru

1 ½ lžičky mleté hořčice

1 ½ lžičky hořčičného semínka

¾ lžičky kurkumy

½ lžičky chilli koření

1. V míse promíchejte vodu se solí, až se sůl rozpustí. Přidejte plátky cukety a cibule, ledové kostky a případně další vodu, aby byla zelenina pokrytá. Mísu přikryjte a zeleninu nechte 1 hodinu máčet.

2. Mezitím zahřejte ocet s cukrem v kastrůlku a přidejte všechno koření. Zlehka vařte za občasného promíchání 3 minuty, až se cukr zcela rozpustí, pak dejte stranou.

3. Cuketu s cibulí sceďte a nechte na cedníku úplně vykapat. Zbylou vodu odstraňte v salátové odstředivce nebo v suché utěrce. Dejte do vysterilizované lahve nebo několika sklenic, zalijte nálevem, zavíčkujte a nechte nejméně 2 dny macerovat. V chladu vydrží měsíce.

Mrkev v zázvoru

Orientální štiplavost zázvorového oddenku se nám už dávno vloudila pod kůži. Tady si hezky pohrává se sladkou jemnou mrkvičkou.

CCA 4 SKLENICE PO 250 ML / PŘÍPRAVA: DO 30 MKINUT + CHLADNUTÍ

1 kg karotky, oškrábané

500 ml rýžového octa

350 ml vody

9 dlouhých plátků oloupaného čerstvého zázvoru

3 badyány

145 g přírodního krupicového cukru

1 lžíce chilli koření

1 stroužek česneku, oloupaný a nakrájený nadrobno

1 lžička soli

1. Karotky nakrájejte nebo nastrouhejte na dlouhé tenké hranolky. V nerezovém hrnci promíchejte ocet, vodu, zázvor, badyán, cukr, chilli, česnek a sůl. Uveďte do varu a vařte, až se cukr rozpustí.

2. Děrovanou naběračkou vylovte z nálevu badyán a rozdělte ho do vysterilizovaných sklenic. Do nálevu vsypte připravenou karotku, nálev uveďte znovu do varu a karotku vařte 2 minuty. Příkon vypněte.

3. Karotku ihned přesuňte do sklenic pomocí kleští nebo děrované naběračky. Do každé sklenice dejte také 3 proužky zázvoru. Je-li třeba, obsah sklenice trochu upěchujte, nahoře by mělo zůstat asi 10 mm prostoru.

4. Do sklenic rozlijte horký nálev tak, aby byla karotka ponořená. Okraje sklenic otřete ubrouskem namočeným v octě a sklenice zavíčkujte. Postavte je do zavařovacího nebo velkého hrnce, zalijte horkou vodou tak, aby sahala 2 cm nad sklenice, a 10 minut zavařujte. Pak sklenice patrně, nejlépe za pomoci kleští, vyndejte a nechte 24 hodin vychladnout na pracovní ploše, pokryté suchými utěrkami. Během této doby s nimi nehýbejte.

Léto budiž naloženo; foto: L.A. CREATIVE FOOD

Žardiniéra

Původem italské i francouzské slovo vlastně označuje cokoliv, co pochází ze zahrady či ji zdobí. No a pestrá letní zelenina zkrášluje nejen zahradu, ale v nakládané podobě i vaši spíž, vaše jídla, vaši kuchařskou pověst…

NA CCA 1 LITR / PŘÍPRAVA: 48 HODIN

¼ květáku, rozebraného na růžičky

1 malá mrkev, nakrájená na kousky

½ malé cibule, nakrájené na kousky

2 stroužky česneku, podrcené

2 řapíky celeru, nakrájené na kousky

½ hrnku oliv plněných papričkami, nahrubo nakrájenými

¼ hrnku nadrobno nakrájené kapie

250 ml bílého vinného octa

60 ml olivového oleje

2 lžíce soli

1–2 lžíce krupicového cukru

špetka chilli koření

špetka oregana

1 bobkový list

5 lžiček kuliček černého pepře

1. Bobkový list a kuličky pepře krátce opražte na rozehřáté pánvi, aby se uvolnila jejich vůně. V hrnci promíchejte ocet, olivový olej, sůl, cukr, chilli a oregano a uveďte do mírného varu. Přidejte bobkový list a pepř, sejměte z plotny a nechte 5 minut macerovat. Pak nálev přeceďte.

2. Připravenou zeleninu vložte do vysterilizované sklenice nebo více sklenic a zalijte přecezeným nálevem. Uzavřete a nechte nejméně dva dny v klidu.

PRIMA TIP: Chcete-li úrodu uchovat delší dobu nebo není-li určena k rychlé spotřebě, vyplatí se poslouchat dobré rady a sklenice vysterilizovat. Jde to mnoha způsoby – po pečlivém umytí do nich i do víček můžete nalít vroucí vodu a nechat nějakou chvíli stát, pak ji vylít a sklenice ihned plnit a víčkovat ještě za horka. Sklenice i s víčky můžete také ve vodě doslova vyvařit, buď ve velkém hrnci na sporáku, nebo v troubě v pekáči, postavené ve vroucí vodě. Také ocet funguje jako sterilizační prvek a do velké míry zabraňuje vytváření plísní. Jakmile ovšem sklenici otevřete, měli byste její obsah zkonzumovat nejpozději do druhého dne. Z obsahu případně odebírejte pouze zcela čistou lžící nebo vidličkou.

Léto budiž naloženo! Vyzkoušejte nové zajímavé recepty
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Léto budiž naloženo! Vyzkoušejte nové zajímavé recepty

Okurkové kimči

Kimči, zelí naložené po korejsku, stále oblétává planetu a získává si další a další přívržence. Zkuste, jestli mu bude okurková verze důstojnou konkurencí!

12 PORCÍ, CCA 1 LITR / PŘÍPRAVA: DO 30 MINUT + ROZLEŽENÍ

750 g malých okurek nakládaček

3 lžíce mořské soli

2 lžíce chilli koření

2 lžíce čerstvého zázvoru, nakrájeného nadrobno

6 stroužků česneku, oloupaných a nakrájených nadrobno

2 lžíce sójové nebo rybí omáčky

3 jarní cibulka, nakrájené na kousky

250 ml vody

1. Z okurek odkrojte vršky a rozkrájejte je na zašpičatělé hranolky. V míse je promíchejte se solí, chilli, zázvorem, česnekem, sójovou omáčkou a jarní cibulkou.

2. Dejte do sklenice a zalijte vodou. Sklenici pevně uzavřete a nechte stát 24 hodin v pokojové teplotě. Pak ji přesuňte do ledničky.

3. Po několika dnech můžete okurkové kimči podávat. Delším marinováním se jeho chuť ještě zvýrazní.

Připravily Jitka Rákosníková a Klára Michalová

Sdílejte článek
Štítky koření jak na to česnek zelenina cuketa cukr sůl bobkový list nakládaná zelenina sklenice škola vaření ocet nakládání chilli paprička fermentovaná zelenina přebytky ze zahrádky

Návrhy pro vás

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu Vegetariánské

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu

Bílá zabijačková polévka z jitrnic s kroupami – poctivá klasika, která zahřeje na duši Polévky

Bílá zabijačková polévka z jitrnic s kroupami – poctivá klasika, která zahřeje na duši

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem Předkrmy a chuťovky

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem

Řezy s pomerančovým krémem a čokoládovou polevou – svěží moučník na plech Sladké

Řezy s pomerančovým krémem a čokoládovou polevou – svěží moučník na plech

Jumeokbap: Korejské rýžové koule – výborná svačina, která má duši Předkrmy a chuťovky

Jumeokbap: Korejské rýžové koule – výborná svačina, která má duši

Francouzský moučník Marjolaine – sladké řezy s čokoládou, žloutkovým krémem a griliášem Sladké

Francouzský moučník Marjolaine – sladké řezy s čokoládou, žloutkovým krémem a griliášem

Trhané hovězí s těstovinami – pomalu tažené maso v rajčatové omáčce, které se rozpadá na jazyku Maso

Trhané hovězí s těstovinami – pomalu tažené maso v rajčatové omáčce, které se rozpadá na jazyku

Dokonalý vídeňský řízek se salátem krok za krokem od Lubojatzky Couple Maso

Dokonalý vídeňský řízek se salátem krok za krokem od Lubojatzky Couple


Přečtěte si také

Vegetariánské
Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu

Polévky
Bílá zabijačková polévka z jitrnic s kroupami – poctivá klasika, která zahřeje na duši

Bílá zabijačková polévka z jitrnic s kroupami – poctivá klasika, která zahřeje na duši

Prostřeno!
Prostřeno: Salát z červené řepy s fetou a pečivem

Prostřeno: Salát z červené řepy s fetou a pečivem

Prostřeno!
Prostřeno: Mini cheesecake s ovocem

Prostřeno: Mini cheesecake s ovocem

Prostřeno!
Prostřeno: Vepřová panenka v bylinkové krustě s bylinkovou omáčkou a pečenými bramborami na rozmarýnu a tymiánu

Prostřeno: Vepřová panenka v bylinkové krustě s bylinkovou omáčkou a pečenými bramborami na rozmarýnu a tymiánu

Prostřeno!
Prostřeno: Sultánova sametová polévka

Prostřeno: Sultánova sametová polévka

Novinky
Mixér: metrová pizza, rajčata z italského venkova nebo pivo na podporu Movemberu

Mixér: metrová pizza, rajčata z italského venkova nebo pivo na podporu Movemberu

Předkrmy a chuťovky
Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Maso
Trhané hovězí s těstovinami – pomalu tažené maso v rajčatové omáčce, které se rozpadá na jazyku

Trhané hovězí s těstovinami – pomalu tažené maso v rajčatové omáčce, které se rozpadá na jazyku

Těstoviny s květákem a krémovou omáčkou z gorgonzoly – delikátní rychlá večeře podle Zdeňka Pohlreicha Těstoviny

Těstoviny s květákem a krémovou omáčkou z gorgonzoly – delikátní rychlá večeře podle Zdeňka Pohlreicha

Bez masa: Smažené udon nudle se zeleninou na thajský způsob – barevná asijská směs z woku Vegetariánské

Bez masa: Smažené udon nudle se zeleninou na thajský způsob – barevná asijská směs z woku

Sladké
Řezy s pomerančovým krémem a čokoládovou polevou – svěží moučník na plech

Řezy s pomerančovým krémem a čokoládovou polevou – svěží moučník na plech

Francouzský moučník Marjolaine – sladké řezy s čokoládou, žloutkovým krémem a griliášem Sladké

Francouzský moučník Marjolaine – sladké řezy s čokoládou, žloutkovým krémem a griliášem

Dukátové buchtičky s dýňovým krémem – známá sladká klasika v podzimním kabátku Sladké

Dukátové buchtičky s dýňovým krémem – známá sladká klasika v podzimním kabátku

Maso
Trhané hovězí s těstovinami – pomalu tažené maso v rajčatové omáčce, které se rozpadá na jazyku

Trhané hovězí s těstovinami – pomalu tažené maso v rajčatové omáčce, které se rozpadá na jazyku

Dokonalý vídeňský řízek se salátem krok za krokem od Lubojatzky Couple Maso

Dokonalý vídeňský řízek se salátem krok za krokem od Lubojatzky Couple

Loudavé vaření: Stifado – řecký hovězí guláš s červeným vínem a rajčaty z pomalého hrnce Maso

Loudavé vaření: Stifado – řecký hovězí guláš s červeným vínem a rajčaty z pomalého hrnce

Vegetariánské
Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem Předkrmy a chuťovky

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem

Pečená kuřecí stehna s kedlubnovým zelím – česká klasika s lehce netradiční přílohou Maso

Pečená kuřecí stehna s kedlubnovým zelím – česká klasika s lehce netradiční přílohou

Nápoje
Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem Nápoje

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz? Nápoje
12

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz?

Recepty
Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček Ryby a mořské plody
5

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem Ryby a mořské plody
7

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem

Polévky
Bílá zabijačková polévka z jitrnic s kroupami – poctivá klasika, která zahřeje na duši

Bílá zabijačková polévka z jitrnic s kroupami – poctivá klasika, která zahřeje na duši

Bavorská sýrová polévka se slaninou a romadurem podle Marka Fichtnera Polévky

Bavorská sýrová polévka se slaninou a romadurem podle Marka Fichtnera

Poctivá bažantí polévka – vývar s žampiony a čerstvými bylinkami Polévky

Poctivá bažantí polévka – vývar s žampiony a čerstvými bylinkami

Předkrmy a chuťovky
Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem

Jumeokbap: Korejské rýžové koule – výborná svačina, která má duši Předkrmy a chuťovky

Jumeokbap: Korejské rýžové koule – výborná svačina, která má duši

Řepné ravioly s modrým sýrem a datlemi – elegantní a efektní předkrm jako z restaurace Předkrmy a chuťovky

Řepné ravioly s modrým sýrem a datlemi – elegantní a efektní předkrm jako z restaurace

Vegetariánské
Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem Předkrmy a chuťovky

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem

Křupavý květák se strouhankou, parmezánem a pažitkovou smetanou – rychlý a lahodný vege oběd Vegetariánské

Křupavý květák se strouhankou, parmezánem a pažitkovou smetanou – rychlý a lahodný vege oběd

Sladké
Řezy s pomerančovým krémem a čokoládovou polevou – svěží moučník na plech

Řezy s pomerančovým krémem a čokoládovou polevou – svěží moučník na plech

Makové a tvarohové hřebínky se švestkami a meruňkami – voňavé pečivo jako od babičky Sladké

Makové a tvarohové hřebínky se švestkami a meruňkami – voňavé pečivo jako od babičky

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska Saláty

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Saláty
Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat Saláty

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Přílohy
Krémové špaldoto se smetanou a vůní šafránu podle Huga Hromase

Krémové špaldoto se smetanou a vůní šafránu podle Huga Hromase

Zapečený rýžový nákyp s dýní, cuketou a sýrem – podzimní pečená dobrota plná barev i chutí Přílohy

Zapečený rýžový nákyp s dýní, cuketou a sýrem – podzimní pečená dobrota plná barev i chutí

Bramborové knedlíky plněné pražskou šunkou se zadělávaným zelím podle Lokálu Maso

Bramborové knedlíky plněné pražskou šunkou se zadělávaným zelím podle Lokálu

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Trump zaparkoval v Karibiku největší letadlovou loď světa. ANALÝZA odhaluje potenciální cíle Černá kronika SSSR: Falešný novinář ubil páčidlem prominentního viceadmirála a jeho ženu Brzy udeří mráz. Sněhová nadílka je na obzoru, náhle zasype i nižší polohy v Česku

prima-zeny

Sestřička dohlížela na Lukáše Vaculíka: Ježíšmarja, ne! Takhle si ruce myje automechanik Scénář Nočního operatéra se Vaculíkovi líbil hned. Herec si na Vánoce dopřeje kapra i řízek Každá komplikace je vlastně fajn, směje se Vojta Kotek problémům s chráněnými druhy

prima-zoom

Proč tolik lidí nenávidí AI? Adolf Hitler měl malý penis a chyběl mu testosteron. Kontroverzní nový výzkum se opírá o jeho DNA Šli zemřít do války a napsali dopisy na rozloučenou. Po 109 letech se na pláži našly dojemné vzkazy v láhvi

prima-fresh

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu Bílá zabijačková polévka z jitrnic s kroupami – poctivá klasika, která zahřeje na duši Mixér: metrová pizza, rajčata z italského venkova nebo pivo na podporu Movemberu

prima-cool

VIDEO: Nový trailer Bouřlivých výšin Největší film roku 2026: Nové fotky z Nolanovy Odyssey ukazují armádu i trójského koně Na Arianu Grande se vrhnul fanoušek, zachránila ji slavná herečka. Děsivý moment zachytily kamery

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Trik s igelitovým sáčkem může zachránit vadnoucí kapradinu 30 nejkrásnějších adventních přání. Co se píše k adventu? Tipy na prodloužený listopadový víkend: Objevte Kladensko a Slánsko

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.