Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Hovězí carpaccio krok za krokem

4–6 porce
do 2 hodin
Hovězí carpaccio krok za krokem
Hovězí carpaccio krok za krokem Autor: isifa.com
Milovníci masa si jistě tuto lahůdku často objednávají v restauracích. Ovšem není problém si hovězí carpaccio připravit i doma. Je to jednodušší, než si myslíte.
Reklama
Reklama

Postup

  1. Smíchejte olivový olej, citronovou šťávu a bobkové listy. Směs přelijte přes maso a nechte 30 minut marinovat.
  2. Rozpalte trochu olivového oleje v pánvi. Maso osolte, opepřete a prudce osmahněte ze všech stran, trvá to asi 1 minutu. Vyndejte z pánve a nechte vychladnout.
  3. Maso pevně zabalte do potravinové fólie a na 2 hodiny dejte do mrazáku.
  4. Vyndejte maso z mrazáku a vybalte z fólie. Potřete ho hořčicí a obalte v petrželce. Ostrým nožem nakrájejte na co nejtenčí plátky.
  5. Při podávání: Ozdobte hoblinkami parmezánu a čerstvě namletým černým pepřem.
Reklama

Hovězí carpaccio krok za krokem Foto:

 

Hovězí carpaccio krok za krokem Foto:

 

Hovězí carpaccio krok za krokem Foto:

Hovězí carpaccio krok za krokem                                                                                       isifa.com

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama