Komerční sdělení

Hledáte čerstvé pečivo na poslední chvíli? V Lidlu ho najdete i těsně před zavíračkou

Známe to všichni. Po celém dni stráveném v práci po příchodu domů zjistíme, že nemáme nic k jídlu, ani ten rohlík. I když se může zdát, že už nemá smysl vyrazit na nákup, opak je pravdou. Stačí zajít do Lidlu, kde zákazníci najdou čerstvé pečivo k dispozici po celý den, včetně posledních chvil před zavíračkou. Vybírat navíc mohou z bohaté nabídky chutného pečiva.

Po dlouhém dni v práci většinou nakupujeme až pozdě odpoledne, a kolikrát se stane, že už na pečivo, natož na chutné a křupavé, nenarazíme. Kdo z vás to ještě nezažil?

Máme pro vás jeden, možná překvapivý tip – v prodejnách řetězce Lidl najdete zásoby pečiva po celý den, a to i večer. Ať už ráno na snídani, během polední přestávky nebo dokonce i na poslední chvíli před zavíračkou, vždy je k dispozici široký výběr z různých druhů pečiva. Díky nastaveným pravidlům se během dne regály doplňují několikrát, a to právě proto, aby si i ten, kdo přijde na nákup později, mohl koupit rohlíky, chléb či něco sladkého.

Nová kampaň Lidlu

Na tento fakt právě upozorňuje od 14. října nová kampaň, kterou Lidl spouští a jejíž slogan zní „Více než 60 druhů pečiva od rána až do večera”. Kampaň bude po 3 týdny postupně představovat tipy, které opravdu stojí za ochutnání.

Bio žitná placka

Když vás popadne chuť na pečivo, dopřejte si tuhle specialitu – žitnou placku z bio mouky. Zasytí vás a vy ani nebudete mít výčitky, protože uděláte i něco pro své zdraví tím, že doplníte vlákninu. Je ideálním doplňkem k různým pokrmům, ať už si ji vychutnáte s oblíbenými pomazánkami, čerstvou zeleninou nebo jako základ pro kreativní sendviče.

Zakoupíte pouze v prodejnách Lidl (100 g) za 11,90 Kč.

Vícerznný diamant

Každý diamant je klenot, a to platí i o tomto druhu pečiva, které je plné (25%) olejnatých semínek jako jsou dýně, slunečnice, len. Tato semínka nejenže obohacují chuť, ale také dodávají pečivu výjimečné nutriční vlastnosti, díky čemuž je ideální volbou pro ty, kteří si chtějí dopřát něco chutného a zároveň výživného.

Zakoupíte opět výhradně v prodejnách Lidl (90 g) za 12,90 Kč.

Motýlek s tvarohovou náplní

Občas je potřeba doplnit energii díky cukru. Proto neváhejte a ochutnejte tohoto motýlka z poctivého kynutého těsta s bohatou tvarohovou náplní a jemnou drobenkou na povrchu.

Zakoupíte opět výhradně v prodejnách Lidl (100 g) za 14,90 Kč.

Věděli jste, že?

Věděli jste, že není vůbec žádný rozdíl mezi rozpékaným pečivem přímo v prodejně a tím, které se do prodejny doveze již upečené? Odlišnost je pouze v postupu přípravy, kdy těsto pro později rozpékané produkty je šokově zamrazeno, čímž si zachová všechny své vlastnosti.

Autor článku

Komerční sdělení

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Sdílejte článek
Štítky hobby Lidl volný čas pečivo produkty a služby ekonomika, obchod a finance spotřební zboží životní styl a volný čas zájem o jídlo a pití

Přečtěte si také

Recepty