Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Grilovaný Hermelín s citrony a česnekem

4 porce
do 1 hodiny
Grilovaný Hermelín s citrony a česnekem
Grilovaný Hermelín s citrony a česnekem Autor: archiv Sedlčanský Hermelín
Nejen maso se hodí na gril. Kromě zeleniny si můžete na rozpáleném roštu připravit i úžasný grilovaný sýr. Máme pro vás svěží recept na grilovaný hermelín s citronem a pikantním kořením.
Reklama

Suroviny (4 porce)

Reklama

Postup

  1. Z česneku vyloupněte 2 stroužky, zbytek stroužků zabalte do alobalu a upečte nebo ugrilujte. Upečený česnek nechte částečně zchladnout, stroužky vymáčkejte na prkénko a utřete je se solí, lžící citronové šťávy vymačkané z poloviny citronu a grilovacím kořením na pastu.
  2. Druhou polovinu citronu a zbylé stroužky česneku nakrájejte na plátky. Hermelíny potřete vzniklou pastou, na každý položte jeden plátek citronu, posypte ho cukrem, přidejte plátky česneku, větvičky tymiánu a špetku nastrouhané citronové kůry.
  3. Zakryjte kouskem pečicího papíru, zabalte do alobalu a grilujte z každé strany 5 - 7 minut.
Reklama

Grilovaný Hermelín s citrony a česnekem  Foto:

Grilovaný Hermelín s citrony a česnekem, foto: archiv Sedlčanský Hermelín

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama