archiv Albert

Vegetariánské tacos s grilovanými portobello houbami

Moje hodnocení
8x

Na grilu můžete připravit skvělou bezmasou hostinu. Pro tento záměr jsou velmi vhodné portobello houby. Můžete je použít místo burgeru do housky, naplnit je a zapéct s libovolnou náplní nebo je ugrilovat, nakrájet na proužky a použít místo masa třeba do tacos.

2 porce
30 minut
mexická

Suroviny

Postup přípravy

  1. Nálev z vody, octa, koření, cukru, soli a půlky 1 cibule přiveďte k varu. Vsypte celé houby zbavené nožiček a nechte 2 minuty spařit. Vyjměte a nechte okapat.
  2. Vyskládejte je na rozehřátý gril kloboukem nahoru, opečte 1 minutu, otočte, osolte, opepřete a dopékejte 7 minut.
  3. Poté na grilu rozpečte tacos, 20 vteřin z každé strany. Grilovaná portobella nakrájejte na plátky.
  4. Teplé tacos pomažte smetanou, poklaďte nakrájeným salátem a nudličkami cibule. Posypte houbami, nastrouhaným čedarem, zakapejte tabaskem a zasypte lístky koriandru.

Chcete další inspiraci pro své grilování? Zkuste také tyto recepty.

Další inspiraci na pořádnou grilovačku najdete v našem speciálu:

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

archiv Albert


Přečtěte si také

Recepty