Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Jablka
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Jablka
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Klára Michalová

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Dokonalý houskový knedlík podle Lokálu – vyzkoušejte podrobný postup krok za krokem

Houskový knedlík podle Lokálu

Houskový knedlík podle Lokálu Zdroj: archiv Ambiente

  • Zavřít
Houskový knedlík podle Lokálu

Houskový knedlík podle Lokálu Zdroj: archiv Ambiente

Na přípravu mistrovského houskového knedlíku stačí minimum ingrediencí, ale potřebujete spoustu umu, abyste dosáhli perfektního výsledku. Nechte se inspirovat prověřeným postupem, který používají v restauracích Lokál.

Seznam.cz banner

Čím kratší seznam ingrediencí, tím zapeklitější bývá cesta k perfektnímu výsledku! Tohle nepsané pravidlo se vztahuje i na houskový knedlík, který platí za synonymum řemeslnosti v české kuchyni. „V receptu nenajdete víc než hrubou mouku, čerstvé droždí, mléko, vejce, sůl a housku, ale o to víc je třeba zaměřit se na postup a vlastnosti jednotlivých surovin. Nejdřív musíte pochopit, co se děje v těstě a v hrnci,“ tvrdí šéfkuchař Bufetu Petr Benda, který má za sebou vydatnou knedlíkovou praxi v Lokálech. Na čem záleží ve hře o kynutý knedlík?

1. Jako první se do mísy nasype sůl, která nesmí přijít do kontaktu s droždím. Zpomalila by se tím aktivita kvasinek, a tudíž i kynutí. Většina kuchařů solí těsto (a vodu na vaření) od oka, důležité je však myslet při tom na výsledné jídlo – knedlík zastává roli přílohy k omáčce, která nese hlavní chuť, a proto by neměl být příliš slaný.

2. Houskový knedlík si žádá hrubě mletou mouku, ta totiž zajistí dokonale kynuté a nadýchané těsto. Oproti tomu z hladké mouky by vznikla tuhá šiška. V kuchyni se řeší také skladování – správné vykynutí podpoří mouka o pokojové teplotě! Praxí se naučíte, že pomleté obilí vysychá přes léto rychleji, a tak se někdy do receptu musí přidat víc tekutiny než v zimě.

3. Za nakynutí houskového knedlíku zodpovídá i mléko – nemělo by být studené ani vřelé! V Lokálech se zahřívá na 40 až 50 °C, aby zůstalo dostatečně teplé i poté, co se ochladí v míse s moukou, a posílilo tak účinnost droždí. Kuchaři radí přilít všechno mléko najednou – zadělané těsto se už ředí poměrně obtížně.

Vyzkoušejte také výborné bramborové knedlíky z Lokálu podle návodného videoreceptu

Kompletní recept najdete ZDE

4. Nakrájená houska se přimíchává až na samý závěr, a to do hladkého těsta, které se nelepí na stěny mísy. Pečivo musí být proschlé a tvrdé – čerstvá měkká houska by se při hnětení rozmáčela a nedala by knedlíku žádanou texturu. Právě kvůli té se kostičky zapracovávají svižně a jemně, jinak by se rozdrtily na strouhanku a nesplnily svou misi. Odhadnout se musí také množství housky – pojímá do sebe vlhkost a má tendenci vysušovat těsto.

Tip navíc: Místo housky lze použít i starší rohlík, toustový chleba nebo loupák. Rozhodující je propečená kůrka, ta totiž zařídí pěknou mozaiku. V Čestru nahradili žemli brioškou, kterou předem rozkrájejí a mírně opečou na másle.

5. Knedlík potřebuje svůj čas! Těsto se musí důkladně vymíchat a prohníst, aby se zbavilo vzduchových bublin a nepraskalo během tepelné úpravy. Ve spoustě receptů kyne knedlík nadvakrát, kuchaři z Lokálů ovšem důvěřují trojímu kynutí. Nejprve těsto vyběhne v hnětací míse – za 20 až 30 minut na teplejším místě (na přípravně bývá okolo 40 °C) se stihne zvětšit o dvě třetiny.

Poznámka: Velké teplo neprospívá kynutí stejně jako chlad!

Naběhnuté těsto se rozváží na bochánky, vytvaruje se a kyne podruhé – 15 minut odpočívá na pracovní desce (pozor, nesmí být chladná!). Předtím se ale knedlíky musí utáhnout. Tato technika připomíná vyvalování těsta na pizzu – překládání zbaví těsto přebytečného vzduchu a nastartuje práci lepku. Bochánky však už dostanou předběžný tvar knedlíku, jinak by těsto při třetím kynutí spadlo.

Ze zkušenosti: Várka těsta se rozděluje na klasické šišky anebo na kusové porce – například v Kuchyni dostanete na talíř jeden stogramový knedlík.

Kynoucí knedlíky není nutné podsypávat moukou. Lepším pomocníkem bývá dlouhý pružný nůž, kterým se vykynutá šiška odřízne od pracovní plochy. U závěrečného tvarování knedlíků by se kvůli mouce navíc mohl vytvořit záhyb a následně i prasklina.

Po celou dobu kynutí zakrývejte knedlíky utěrkou! Ta do sebe natahuje vlhkost z těsta a dovede zabránit tomu, aby válečky oschly a popraskaly při vaření.

6. Poslední fáze kynutí vyžaduje citlivý přístup! Knedlíky se opatrně rozválí do šišek, položí na bok a nechají se přibližně 10 minut dojít, aniž by se jich kuchaři zbytečně dotýkali. Jakmile se povrch kyprého těsta naruší, knedlíky se zdrcnou.

View this post on Instagram

A post shared by Restaurace Lokál (@lokalcz)

7. Ve vodě, nebo v páře? Výběr je na vás. V Lokálech se knedlíky ohleduplně rovnají do vroucí osolené vody tak, aby do sebe nevrážely a nezměnily tvar. Pozor – voda by neměla přestat vřít! Po osmi minutách se knedlíky otočí o 180 stupňů, povaří se dalších osm minut a je hotovo.

Mýtus! U přípravy houskového knedlíku zapomeňte na větu „až vyplavou na hladinu“. Kynuté těsto je stále plné vzduchu a ten ho vynese nahoru hned poté, co knedlík zapluje do bublající vody. Raději si nastavte minutku!

8. Pára musí ven! Houskový knedlík se okamžitě po uvaření propichuje vidličkou, ideálně ve chvíli, kdy ještě leží na podběráku. Vysvětlení? Neodpařená voda by způsobila sražení těsta.

9. Závěr patří máslu! Horké knedlíky se potírají máslem – nebo také sádlem. Zvláční je a obohatí o chuť a vůni tuku.

Vyberte si z velké sbírky receptů na přílohové knedlíky

Vyberte si z velké sbírky receptů na přílohové knedlíky

Recept na houskové knedlíky z Lokálů

(8 až 10 porcí)

Připravte si:

  • 8 g soli
  • 1 kg hrubé mouky
  • 20 g čerstvého droždí
  • 1 vejce
  • 500 ml mléka cca
  • 4 housky, nakrájené na kostičky

Postup přípravy

  1. Do mísy vsypte sůl a mouku, nadrobte droždí a rozklepněte vejce.
  2. Přilejte ohřáté mléko a 4–5 minut míchejte (v robotu), až vznikne hladké těsto.
  3. Poté zlehka vmíchejte kostičky housky.
  4. Nechte 20 až 30 minut kynout na teplém místě. Těsto zvětší objem zhruba o dvě třetiny.
  5. Přeneste těsto na vál a rozdělte na tři nebo čtyři díly. Každý několikrát přeložte a vyválejte do podlouhlého tvaru. Nechte 15 minut odpočívat.
  6. Z nakynutého těsta vytvarujte šišky a počkejte 10 minut, než dokynou.
  7. Knedlíky vložte do vroucí osolené vody. Po 8 minutách je otočte a vařte ještě 8 minut.
  8. Uvařené knedlíky ihned propíchněte vidličkou a potřete máslem.

Co se zbylým knedlíkem?

Vychladnuté houskové knedlíky zabalené do potravinové fólie vydrží v lednici až tři dny, zbylé plátky se však dají zamrazit nebo pokrájet do různých receptů. Všední knedlíky s vajíčkem povýší osmažená Pražská šunka, uzené škvarky nebo vypražené kousky larda, kapka kmínového oleje i holandská omáčka. Na talíři je posypte ochucenou strouhankou, bylinkovou solí nebo kimchi, které se usuší a rozmixuje na prach. Kolečka můžete zapéct na způsob gratinu a upravit jako smaženku, ale také obalit v mouce a vejci s parmazánem, osmažit ve stylu italské piccaty a podávat třeba se zelím nebo s crème fraîche.

Jednoduché houskové knedlíky vařené v pytlíku
Recepty

Jednoduché houskové knedlíky vařené v pytlíku

32

Špetka historie

Nejstarší zmínky o knedlících najdete v literatuře ze 7. století – kdysi dávno se jedly jako smažené kuličky, později se pekly a plnily jako buchty nebo se také válely ze směsi masa, ryb či luštěnin. Teprve v 17. století přibyla do receptů bílá hladká mouka, tehdy exkluzivní surovina. Oblibu knedlíků, jaké známe dnes, rozšířila především Magdalena Dobromila Rettigová. Mimochodem vepřo knedlo zelo proslulo až v druhé polovině 19. století, a to díky pražským restauracím.

Zdroj: Jídlo a radost

Klára Michalová

Autor článku

Klára Michalová

Všechny články autora

šéfredaktorka FTV Prima , Prima FRESH

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky mouka těsto knedlík česká kuchyně Lokál

Návrhy pro vás

Smažené bramborové taštičky s opilými švestkami – sladký dezert, který vás zahřeje i pohladí Sladké

Smažené bramborové taštičky s opilými švestkami – sladký dezert, který vás zahřeje i pohladí

Králík pečený na jablkách a sušených švestkách – masová specialita plná podzimních chutí Maso

Králík pečený na jablkách a sušených švestkách – masová specialita plná podzimních chutí

Pita chléb s tuňákem a grilovanou paprikou: Rychlá svačina, která nezklame Předkrmy a chuťovky

Pita chléb s tuňákem a grilovanou paprikou: Rychlá svačina, která nezklame

Smažené jablečné lívanečky z tvarohu – perfektní víkendová snídaně ovoněná skořicí Sladké

Smažené jablečné lívanečky z tvarohu – perfektní víkendová snídaně ovoněná skořicí

Zapečené fleky s uzeným masem a houbami – voňavá klasika pro celou rodinu Těstoviny

Zapečené fleky s uzeným masem a houbami – voňavá klasika pro celou rodinu

Vepřové maso pečené na cideru a smetaně s bramborem – lahůdka z jednoho pekáče Maso

Vepřové maso pečené na cideru a smetaně s bramborem – lahůdka z jednoho pekáče

Briošky s jablky a červeným rybízem – nadýchaný moučník, který zaujme vzhledem i chutí Sladké

Briošky s jablky a červeným rybízem – nadýchaný moučník, který zaujme vzhledem i chutí

Sýrový chlebíček s olivami a uzeným masem – originální chuťovka nebo příloha k jednoduchým pomazánkám Předkrmy a chuťovky

Sýrový chlebíček s olivami a uzeným masem – originální chuťovka nebo příloha k jednoduchým pomazánkám


Přečtěte si také

Novinky
Mixér: retro menu a zvěřina, výherci soutěže, nová restaurace nebo ASMR videa z vaření v přírodě

Mixér: retro menu a zvěřina, výherci soutěže, nová restaurace nebo ASMR videa z vaření v přírodě

Sladké
Smažené bramborové taštičky s opilými švestkami – sladký dezert, který vás zahřeje i pohladí

Smažené bramborové taštičky s opilými švestkami – sladký dezert, který vás zahřeje i pohladí

Prostřeno!
Prostřeno: Jollof rice s kuřetem a plantainy

Prostřeno: Jollof rice s kuřetem a plantainy

Prostřeno!
Prostřeno: Suya meat se salátkem

Prostřeno: Suya meat se salátkem

Prostřeno!
Prostřeno: Zlatý krém se špetkou Afriky

Prostřeno: Zlatý krém se špetkou Afriky

Prostřeno!
Prostřeno: Puff-puff se zmrzlinou a ovocem

Prostřeno: Puff-puff se zmrzlinou a ovocem

Maso
Králík pečený na jablkách a sušených švestkách – masová specialita plná podzimních chutí

Králík pečený na jablkách a sušených švestkách – masová specialita plná podzimních chutí

Předkrmy a chuťovky
Pita chléb s tuňákem a grilovanou paprikou: Rychlá svačina, která nezklame

Pita chléb s tuňákem a grilovanou paprikou: Rychlá svačina, která nezklame

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Polévky
Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů

Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů

Veganské asijské nudle s tofu, zeleninou a houbami – pokrm inspirovaný thajským street foodem Recepty

Veganské asijské nudle s tofu, zeleninou a houbami – pokrm inspirovaný thajským street foodem

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami Saláty

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Sladké
Smažené bramborové taštičky s opilými švestkami – sladký dezert, který vás zahřeje i pohladí

Smažené bramborové taštičky s opilými švestkami – sladký dezert, který vás zahřeje i pohladí

Smažené jablečné lívanečky z tvarohu – perfektní víkendová snídaně ovoněná skořicí Sladké

Smažené jablečné lívanečky z tvarohu – perfektní víkendová snídaně ovoněná skořicí

Briošky s jablky a červeným rybízem – nadýchaný moučník, který zaujme vzhledem i chutí Sladké

Briošky s jablky a červeným rybízem – nadýchaný moučník, který zaujme vzhledem i chutí

Maso
Králík pečený na jablkách a sušených švestkách – masová specialita plná podzimních chutí

Králík pečený na jablkách a sušených švestkách – masová specialita plná podzimních chutí

Vepřové maso pečené na cideru a smetaně s bramborem – lahůdka z jednoho pekáče Maso

Vepřové maso pečené na cideru a smetaně s bramborem – lahůdka z jednoho pekáče

Hovězí guláš na černém pivu s lesními houbami – chuť podzimu na talíři Maso

Hovězí guláš na černém pivu s lesními houbami – chuť podzimu na talíři

Přílohy
Chlupaté cuketové knedlíky s uzeným – jednoduché letní jídlo, které aspiruje na čestné místo v rodinném receptáři

Chlupaté cuketové knedlíky s uzeným – jednoduché letní jídlo, které aspiruje na čestné místo v rodinném receptáři

Kynuté buchty plněné červeným zelím – známá česká specialita připravená naslano Recepty

Kynuté buchty plněné červeným zelím – známá česká specialita připravená naslano

Bramborový koláč s jablky – snadný a chutný recept inspirovaný českou kuchyní Recepty

Bramborový koláč s jablky – snadný a chutný recept inspirovaný českou kuchyní

Nápoje
Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz?
12

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz?

Čajový mocktail s kokosovým mlékem a mangovým džusem Nápoje

Čajový mocktail s kokosovým mlékem a mangovým džusem

Jednoduchý recept na domácí kokosové mléko ze strouhaného kokosu Recepty

Jednoduchý recept na domácí kokosové mléko ze strouhaného kokosu

Ryby a mořské plody
Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem
7

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami Saláty

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Domácí Filet-O-Fish jako z „mekáče“ – ještě lepší, křupavější a poctivější! Ryby a mořské plody

Domácí Filet-O-Fish jako z „mekáče“ – ještě lepší, křupavější a poctivější!

Polévky
Zvěřinové recepty: Lehce pikantní gulášová polévka z divočáka

Zvěřinové recepty: Lehce pikantní gulášová polévka z divočáka

Krémová čočková polévka s cizrnou a rajčaty – vydatná luštěninová polévka do chladných dnů Polévky

Krémová čočková polévka s cizrnou a rajčaty – vydatná luštěninová polévka do chladných dnů

Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů Polévky

Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů

Předkrmy a chuťovky
Pita chléb s tuňákem a grilovanou paprikou: Rychlá svačina, která nezklame

Pita chléb s tuňákem a grilovanou paprikou: Rychlá svačina, která nezklame

Sýrový chlebíček s olivami a uzeným masem – originální chuťovka nebo příloha k jednoduchým pomazánkám Předkrmy a chuťovky

Sýrový chlebíček s olivami a uzeným masem – originální chuťovka nebo příloha k jednoduchým pomazánkám

Smažené hermelínové nugety se švestkovým dipem – slaná chuťovka s voňavým překvapením Předkrmy a chuťovky

Smažené hermelínové nugety se švestkovým dipem – slaná chuťovka s voňavým překvapením

Předkrmy a chuťovky
Pečené avokádo s vajíčkem a tvarůžky – nevšední chuťovka s typickým českým sýrem

Pečené avokádo s vajíčkem a tvarůžky – nevšední chuťovka s typickým českým sýrem

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Čočková sekaná s mrkví a hráškem – chutná vegetariánská verze tradičního českého oběda Vegetariánské

Čočková sekaná s mrkví a hráškem – chutná vegetariánská verze tradičního českého oběda

Sladké
Smažené bramborové taštičky s opilými švestkami – sladký dezert, který vás zahřeje i pohladí

Smažené bramborové taštičky s opilými švestkami – sladký dezert, který vás zahřeje i pohladí

Králík pečený na jablkách a sušených švestkách – masová specialita plná podzimních chutí Maso

Králík pečený na jablkách a sušených švestkách – masová specialita plná podzimních chutí

Smažené jablečné lívanečky z tvarohu – perfektní víkendová snídaně ovoněná skořicí Sladké

Smažené jablečné lívanečky z tvarohu – perfektní víkendová snídaně ovoněná skořicí

Saláty
Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem Maso

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem

Přílohy
Chlupaté cuketové knedlíky s uzeným – jednoduché letní jídlo, které aspiruje na čestné místo v rodinném receptáři

Chlupaté cuketové knedlíky s uzeným – jednoduché letní jídlo, které aspiruje na čestné místo v rodinném receptáři

Červená tomatová rýže s barevnou paprikou a uzenou šunkou – rychlá večeře z jednoho kastrolu Zelenina

Červená tomatová rýže s barevnou paprikou a uzenou šunkou – rychlá večeře z jednoho kastrolu

Česneková bageta s parmazánem – perfektní příloha na večírek i ke grilovačce Recepty

Česneková bageta s parmazánem – perfektní příloha na večírek i ke grilovačce

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

REPORTÁŽ: Absintová zeleň, samý antibabiš a víra Fialy, že napodobí Klause Židům vstup zakázán. Majitel obchodu v Německu šokoval cedulí na dveřích Smrt dalmatinů v autě poslance Kobzy policie vyšetřuje jako možné zanedbání péče

prima-zeny

Vanilly nastudovala všechny zahraniční verze Zrádců. V ďábelské hře využila svůj půvab V roli hradního pána si Kotek ukořistil srdce nejen soutěžících. Plakát si chce pověsit i Farna Petra Švancaru si diváci zamilovali. V seriálu ho čeká nová životní etapa

prima-zoom

Víte, kolik je na Zemi oceánů? Skoro jako Armageddon: Skutečný systém na odklánění asteroidů má zásadní vylepšení, otestujeme ho v roce 2029 Američané otestovali chytrou protilodní pumu na dohled Ruska. Tamní armáda vše pozorně sledovala

prima-fresh

Mixér: retro menu a zvěřina, výherci soutěže, nová restaurace nebo ASMR videa z vaření v přírodě Smažené bramborové taštičky s opilými švestkami – sladký dezert, který vás zahřeje i pohladí Králík pečený na jablkách a sušených švestkách – masová specialita plná podzimních chutí

prima-cool

Kdy bude Fantastická čtyřka online? První recenze: Nejlepší film roku je tady, Leonardo DiCaprio hraje v dalším mistrovském díle Největší romantika roku selhala. Margot Robbie nezopakovala nadšení z Barbie

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Kde našel Robert Redford svůj vysněný domov? Herec si zamiloval Utah Houbový horoskop: Býk je jako hřib, Ryba jako bedla, Štír jako babka Jeřabiny prospívají kloubům a fungují proti stresu. Které jsou jedlé?

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.