Náplň
- broskev 10 ks
Poleva
- mléko 0 trocha
Těsto
- cukr 0.5 hrnek
Poleva
- piškoty 10 ks
Těsto
- skořice 1 lžička
Těsto
- jedlá soda 1 lžička
- rum 0 trocha
- ořech 0 trocha
Postup přípravy
Polevu připravíme smícháním tvarohu, mléka, cukru a hrozinek
Dále v míse připravíme těsto smícháním mouky, cukety, cukru, oleje, vajec, kakaa, skořice, vanilkového cukru, kypřicího prášku do pečiva, jedlé sody, rumu a vlašských ořechů
Těsto rozprostřeme na tukem vymazaný a moukou vysypaný plech
Dále na těsto klademe ovoce a piškoty
Navrch rozetřeme polevu a pečeme v troubě při teplotě 200 °C po dobu cca 20 min
Hotový řez polijeme rozpuštěnou čokoládou na vaření s máslem
Nakrájíme řezy, případně dozdobíme šlehačkou a zvesela podáváme
edkrm Broskev s nivou a ořechy Ingredience: 10 půlek kompotovaných broskví listy hlávkového salátu 40 g vlašských ořechů na zdobení náplň: 160–200 g pomazánkového másla 160–200 g nivy 2 ks sterilované okurky postup: Přichystáme si náplň
Smícháme pomazánkové máslo s nivou a přimícháme na kousky nakrájenou sterilovanou okurku
Kompot přecedíme, talíř nazdobíme salátem a broskve plníme připravenou směsí
Hotový výrobek ozdobíme vlašskými ořechy
DezertCuketové řezyIngredience:těsto:
|