Postup přípravy
Troubu rozehřejeme na 150 stupňů. Double cream dáme do pánve spolu se solí a levandulí. Směs přivedeme skoro k varu, levanduli necháme krémem prostoupit (stačí 3 - 5 minut). Mezitím dáme do mísy žloutky s cukrem a lehce vyšleháme. Horký krém postupně přidáváme do žloutkové směsi a velmi dobře promícháme. Přecedíme do džbánku. Do misek můžeme vložit část ovoce. Krém přelijeme do misek a vložíme na hluboký plech. Vařící vodu přilijeme do plechu a dáme do trouby. Pečeme asi 40 minut, až se začne vršek zapékat. Poté necháme vychladnout. Při podávání můžeme posypat trochou cukru krystal a flambovací pistolí zkaramelizovat. Podáváme s redukcí z ovoce na cukrovém polštářku.