Head
- toustový chleba 10 plátků
Redience
- vejce 4
- hladká mouka 200 g
Head
- kečup 1 dávka
Redience
Head
- sójová omáčka 1 dávka
- sůl 1 špetka
Postup přípravy
Na opečený toustový chleba dáme šunku nakrájenou nudličky, kterou jsme předem orestovali s pokrájenou zeleninou a podusili v zálivce z kečupu a obou uvedených omáček
redience: 500 ml mléka,4 vejce,200 g hladké mouky,špetka soli,olej na smažení,250 g listového špenátu,150 g slaniny,150 g eidamu,100 ml smetany (33 %),2 stroužky rozdrceného česneku,sůl,špetka Vegety
postup:Z mléka, vejce, mouky a soli mixérem vytvoříme hladké těstíčko, které dáme do chladničky na hodinu odležet
Špenát spaříme
Na pánvi zpěníme slaninu, přidáme špenát, smetanu, česnek, sůl, Vegetu, sýr a necháme prohřát
Odstavíme
Na oleji usmažíme po obou stranách palačinky, které naplníme směsí
Na talíř dáváme rozkrojené a posypané sýrem, ozdobené cherry rajčaty
Teplota: 160 °C Vhodné pro vegetariány: nePočet porcí: 5 a víceObtížnost: pro začátečníkyNárodní kuchyně: česká Doba přípravy: do 30 minutČas vaření: 20 minutRecipe category: předkrm / smažen