Krémová cibulačka
Zdroj: Kitchen Story
Krémová cibulačka
Zdroj:
Kitchen Story
Postup přípravy
-
Ve velkém hrnci nechte rozpustit olej, máslo a zahřejte.
-
Cibuli zbavte slupky a nakrájejte nahrubo. Přidejte do hrnce a na středním plameni restujte dohněda.
-
Přidejte víno a nechte odpařit všechen alkohol.
-
Zalijte vývarem a povařte ještě 10 minut.
-
K rozmixování polévky můžete použít jak tyčový mixér, tak mixér stolní.
-
Přidejte tymián zbavený tvrdého stonku a rozmixujte dohladka.
-
Ochutnejte a dochuťte solí, pepřem, popřípadě cukrem.
-
Ke zjemnění polévky můžete použít trochu 33% smetanyu.
Krémová cibulačka 2
Zdroj: Kitchen Story
Krémová cibulačka 2
Zdroj:
Kitchen Story