návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
Reklama

Cibulové čatní

Hodnoceno: 7x
4 porce
do 30 minut
Cibulové čatní
Autor: archiv receptyschuti.cz Cibulové čatní
Sladko-slano-kyselo-pikantní marmeláda z červené cibule je naprosto geniální věc, kterou můžete servírovat k masu, sýrům nebo klidně přidejte lžíci do zeleninových či luštěninových polévek, kterým dodá úžasný šmrnc. Náš horký tip - přidejte trochu cibulády na sýrové chlebíčky nebo do sýrových sendvičů či do burgerů.

Suroviny (4 porce)

Postup

  1. Cibuli oloupejte a nakrájejte na půlkolečka.
  2. Na pánvi rozpusťte olej a máslo a nechte cibuli zesklovatět. Přidejte vinný ocet, balzamikový krém, jalovec, tymián, rozmarýn, sůl a pepř podle chuti. Za stálého míchání restujte, dokud cibule nezačne karamelizovat (15-20 minut).
  3. Nakonec přidejte povidla, promíchejte a čatní na pánvi 2 - 3 min poduste.
  4. Hotové čatní dejte do sklenic a ještě horké uzavřete.
Cibulové čatní
Autor: archiv receptyschuti.cz Cibulové čatní
Související témata: cibule , čatní , Malá jídla