Druhý předkrm
- tortilla 2 kus
První předkrm
- cibule 1 kus
- sýr lučina 1 kus
Druhý předkrm
- cibule 1 kus
Třetí předkrm
- sůl 1 špetka
Druhý předkrm
- rajče 3 kus
- rajský protlak 1 kus
- česnek 2 stroužek
- okurka 1 kus
- sýr 1 dávka
Postup přípravy
1. Lososa nakrájíme, popřípadě rozmixujeme, přidáme najemno nakrájenou cibuli a lučinu, vše důkladně promícháme, dochutíme a podáváme na pečivu.
2. Na mexický předkrm osmažíme kuřecí maso s mexickým kořením, přidáme nadrobno nakrájenou zeleninu a vše důkladně opečeme, nakonec přidáme rajský protlak. Pak na pánev dáme tortillu a na ni poklademe sýr, navrch dáme směs s masem, přeložíme a zapečeme. Nakrájíme na porce.
3. Mozzarellu na salát caprese nakrájíme na plátky, stejně tak i rajčata. Na talířku ozdobně prokládáme, posypeme bazalkou, lehce okořeníme a pokapeme kvalitním olejovým olejem.