Na omáčku
- šlehačka (na vaření - volitelné ) 1 balení
Head
Postup přípravy
1
Dobrou mladou roštěnku naklepu, osolím, opepřím, malinko posypu i hladkou moukou a opeču na prudko na omastku
Orestované plátky masa vyrovnám vedle sebe na pekáč a pokladu směsí z nasekané cibule, kaparů a sardelové pasty – pozor je hodně slaná! Maso lehce podleji vodou a vývarem a upeču doměkka
2
Měkké maso vyndám stranou a dodělám omáčku
Do výpeku přidám směs šlehačky či smetany, hořčice, trošku hladké mouky
Vše dobře promíchám a asi pět minut nechám povařit
V případě potřeby dochutím
Roštěnou dám zpětně do pekáče, v případě potřeby prohřeju a podávám s dobrou rýží a dohotovenou smetanovou omáčkou