Komerční sdělení

To nejlepší pro sváteční pečení

Cukroví a pečení neodmyslitelně patří k předvánočnímu období. Do příprav se zapojuje celá rodina, zkušení pekaři či pekařky nebo začátečníci. Díky společnému pečení domovy provoní vanilka, kakao nebo perníkové koření. Ať už se letos držíte tradičních receptů nebo chcete zkusit něco nového, kvalitní suroviny budou tím nejlepším pomocníkem.

Při výběru nezbytných ingrediencí pro předvánoční pečení určitě neuděláte chybu s vanilkou. Ta patří mezi celosvětově nejoblíbenější chutě a dokáže nádherně zvýraznit chutě dalších surovin použitých při pečení. Ačkoliv při slovu vanilka se mnohým vybaví vanilkové rohlíčky, můžete experimentovat a vyzkoušet celou řadu nových receptů.

Naprostým základem pro pečení by měla být Vanilka mletá Dr. Oetker, která dodá každému dezertu a těstu intenzivní a rafinovanou chuť a vůni pravé vanilky. Vyrábí se mletím celých vanilkových lusků a hodí se pro sladké pečení i vaječný likér, ve kterém zanechá charakteristická černá zrníčka. Do dalších vanilkových dobrot lze využít také Extrakt Bourbon vanilka Madagaskar Dr. Oetker, který se vyrábí z přírodního extraktu kvalitních vanilkových lusků. Má sirupovou konzistenci, neobsahuje alkohol a je skvělý pro použití do svátečních nápojů a těst, ve kterých se snadno a rovnoměrně rozpustí.

Rafinovanou kombinací vanilkového extraktu z vanilky Bourbon s mletým vanilkovým luskem je Vanilková pasta Bourbon Dr. Oetker. Má jemnou konzistenci, intenzivní chuť a snadno se rozpouští i za studena, například v krémech na zdobení a polevách. Praktické balení v tubě usnadňuje dávkování a odpovídá chutí i množstvím 10 vanilkových lusků.

Kakao: tři odstíny, nekonečné možnosti

V každé kuchyni nesmí chybět 100% Přírodní kakao Dr. Oetker s jedinečnou přirozenou a plnou chutí. Má světlejší barvu než holandské kakao a zachovává si důležité antioxidanty a nižší pH, díky čemuž je ideální pro pečení s jedlou sodou. Jeho jemná chuť je dokonalou tečkou pro výrobu čokoládových lanýžů nebo kuliček. Holandské kakao Dr. Oetker má tmavší barvu a při pečení jej využijete všude, kde chcete dosáhnout krásné čokoládové barvy a chuti, například při pečení oblíbených sušenek Crinkles. Opravdu intenzivní černou barvou vás okouzlí Černé kakao Dr. Oetker, které dodá receptům moderní trendy nádech. Jeho tmavá barva vzniká holandskou úpravou bobů a jeho barva tak vytváří nádherný kontrast se světlou náplní dalšího cukroví.

Moderní řešení tradičního vánočního pečení

Chcete si o Vánocích užít tradiční pečení moderním způsobem? Sypké směsi Dr. Oetker v nových atraktivních vánočních obalech vám zajistí snadnou přípravu a záruku, že se pečení vždy vydaří. Směs Perníčky Dr. Oetker potěší milovníky perníkového koření a skořice. Kromě klasických tvarů můžete upéct i jedlé dekorace jako Mikulášské rukavice nebo ozdoby na stromeček. Pustit se můžete také do pečení vlastní perníkové chaloupky s novou směsí Perníková chaloupka Dr. Oetker. Pečení zvládnou i děti a díky zdobení bude chaloupka ozdobou sváteční tabule. Nesmí chybět ani symbol Vánoc. Směs Vánočka Dr. Oetker zajistí nadýchanou vánočku upletenou z devíti copů s minimem práce. Díky tomu připravíte prakticky bez starostí dokonale nadýchanou snídani pro sváteční rána.

Více chutných receptů naleznete na webu: Naše recepty | Dr. Oetker.

Autor článku

Komerční sdělení

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty