Maso Domácí vepřový prejt se zelným salátem – tradiční zabijačková pochoutka z českého venkova, kterou můžete připravit i doma v kuchyni
Prostřeno! Prostřeno: Paštika z husích jater a vepřového boku s piniovými oříšky zalitá portským vínem, nakládané cibulky, bílé pečivo
Přílohy Rychlé špaldové halušky podle Huga Hromase – ideální jako příloha nebo základ oblíbených jídel
Sladké Ořechové čtverečky s bílkovou krustou – voňavé kousky s křehkým základem a nadýchanou ořechovou peřinkou
Maso Kuřecí srdíčka na houbách s bramborovými kroketami – tradiční jídlo s vůní lesa a křupavou přílohou
Maso Kuřecí srdíčka na houbách s bramborovými kroketami – tradiční jídlo s vůní lesa a křupavou přílohou
Zelenina Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal
Přílohy Rychlé špaldové halušky podle Huga Hromase – ideální jako příloha nebo základ oblíbených jídel