Ryby a mořské plody Risotto Nero Frutti di Mare podle Marina Ristorante – efektní italská klasika s chutí moře
Vegetariánské Dýňové risotto s pečenou dýní, dýňovými semínky a stracciatellou podle Radka Davida z Vinografu
Přílohy VE VARU: Hráškové risotto s krevetovým tatarákem a sýrem stracciatella podle Marca Giampaoliho
Vegetariánské Křupavý květák se strouhankou, parmezánem a pažitkovou smetanou – rychlý a lahodný vege oběd
Těstoviny Těstoviny s květákem a krémovou omáčkou z gorgonzoly – delikátní rychlá večeře podle Zdeňka Pohlreicha
Předkrmy a chuťovky Řepné ravioly s modrým sýrem a datlemi – elegantní a efektní předkrm jako z restaurace
Vegetariánské Křupavý květák se strouhankou, parmezánem a pažitkovou smetanou – rychlý a lahodný vege oběd