Ryby a mořské plody Risotto Nero Frutti di Mare podle Marina Ristorante – efektní italská klasika s chutí moře
Vegetariánské Dýňové risotto s pečenou dýní, dýňovými semínky a stracciatellou podle Radka Davida z Vinografu
Přílohy VE VARU: Hráškové risotto s krevetovým tatarákem a sýrem stracciatella podle Marca Giampaoliho
Vegetariánské Čočka s barevnou paprikou a zapečenými vejci – rychlé, syté a barevné jídlo z jedné pánve
Sladké Medové řezy s karamelovým krémem – vláčný dezert s kondenzovaným mlékem, který se rozplývá na jazyku
Sladké Medové řezy s karamelovým krémem – vláčný dezert s kondenzovaným mlékem, který se rozplývá na jazyku
Vegetariánské Čočka s barevnou paprikou a zapečenými vejci – rychlé, syté a barevné jídlo z jedné pánve
Saláty Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat