Ingredience
Postup přípravy
Maso a ostatní suroviny promícháme. Alobal pomažeme olejem a na něj uděláme placku z masové hmoty. Postříkáme kečupem a poklademe vrstvou salámu a sýra. Opět zastříkneme kečupem a do středu položíme tři oloupaná vařená vejce (jako vláček za sebou).
Zarolujeme tak, aby vejce zůstala uprostřed. Roládu obalíme alobalem a pečeme při nízké teplotě asi hodinu. Poté alobal poodkryjeme, teplotu v troubě zvýšíme a pečeme ještě půl hodiny podlité vodou.
Dáme se do přípravy omáčky. Orestujeme na oleji cibulku a necháme na ní zpěnit tvaroh. Dosolíme a brambory polijeme.
Hlavní chod
Roláda z mletého masa s brambory politými cibulotvarohovou omáčkou
Ingredience:
- ½ kg mletého masa
- 3 vejce
- 3 uvařená vejce
- 3 lžíce Solamylu
- česnek
- majoránka
- sůl, pepř
- kečup
- šunkový salám
- plátkový sýr
- olej
Omáčka:
- 2 cibule
- 2 tvarohy
- olej