Rillette
Sledujte novou řadu kulinární soutěž Ohnivý kuře pod pokličkou každou neděli ve 14.15 na Primě!
Odkaz
Ohnivý kuře pod pokličkou
V nové kulinární soutěží předvedou své kuchařské umění špičkoví šéfkuchaři za podpory oblíbených herců. Všechny recepty i bonusové materiály najdete právě ZDE.
Postup přípravy
- Oberte maso z uzené makrely. Kousky masa smíchejte v misce s nasekanou jarní cibulkou, koprovými stonky, pažitkou, citronovou šťávou a crème fraîche. Dochuťte solí a pepřem a dejte vychladit do lednice.
- Mezitím si připravte salát. Na zálivku smíchejte olej, sůl a trochu nastrouhaného křenu. Do misky přidejte frisée salát, rukolu a na plátky nakrájené ředkvičky a těsně před servírováním promíchejte se zálivkou.
- Plátky bílého chleba opečte na pánvi na másle dozlatova. Z vychladlé rybí směsi vytvořte pomocí dvou lžic úhledné nočky a servírujte s opečenými tousty a salátem.