Suroviny
- vepřový bůček (nakrájený na plátky) 600 g
- Kikkoman Teriyaki (BBQ omáčka s medem) 90 ml
- mrkev (velká nastrouhaná ) 1 ks
- bílé zelí (nastrouhané ) 1/2 menší hlávky
- červená cibule (velká,nakrájená na tenké plátky) 1/2 ks
- majonéza 5 lžic
- rýžový ocet 3 lžíce
- hranolky (v troubě pečené ) 600 g
Další výborné recepty, kterým dodá výjimečnou chuť kvalitní sójová omáčka, najdete v našem speciálu:
Odkaz
Sójová omáčka Kikkoman
Vaření s kvalitní sójovou omáčkou je zábava s jistým úspěchem! Vyberte si ze spousty nových receptů.
Postup přípravy
- Předehřejte troubu na 200 °C (elektrická) / 180 °C (plynová).
- Položte plátky vepřového bůčku na plech a polijte Kikkoman Teriyaki BBQ omáčkou s medem. Pečte maso po dobu 35–40 minut, průběžně obracejte.
- Mezitím smíchejte v servírovací míse mrkev, zelí a cibuli. Přimíchejte majonézu, rýžový ocet. Podle chuti osolte a opepřete.
- Maso podávejte teplé společně se zeleninovým salátem Coleslaw a hranolkami.