Tacos s krevetami

Moje hodnocení
5x

Nemáte čas trávit hodiny vařením, ale i přesto si chcete dopřát nějakou dobrotu? Pak je tento recept přesně pro vás! Pokud máte času víc, můžete si připravit i domácí majonézu nebo avokádovou majonézu. :)

5 porcí
30 minut

Suroviny

Servírování

Postup přípravy

  1. Krevety vložte do misky, přidejte římský kmín, chilli, koriandr, sůl, pár kapek oleje, 1 lžičku šťávy z limetky a vše promíchejte.
  2. Poté krevety přemístěte na pánev a na vyšším plameni restujte cca 5 minut (hotové krevety mají načervenalou barvu).
  3. Takto připravené krevety poté vyskládejte na očištěné listy salátu (cca 3 kusy krevet na list salátu), posypejte nasekaným rajčetem, cibulkou, avokádem, koriandrem, přidejte pár kapek limetkové šťávy, sůl a pepř.
  4. Podávejte společně se zakysanou smetanou nebo domácí majonézou.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

Cukrfree

Cukrfree Cukrfree

Janina Černá, známá foodblogerka a autorka dvou výtečných kuchařek, neměla cestu, jejímž cílem je zdravé stravování, způsob života a udržení si správné váhy a hezké postavy, lehkou.

Ta její vedla přes pubertální přesvědčení o vlastní nadváze až k poruše příjmu potravy, s níž bojovala několik let stejně jako s nejrůznějšími „zaručenými“ dietami, až k poznání, že pro ni je tím pravým směrem zbavení se závislosti na cukru.

Její vlastní blog CukrFree.cz, v jehož názvu se uchýlila k prvotnímu nápadu, vznikl jako vyjádření potřeby předat nabyté informace a zkušenosti i ostatním (a pozor, najdete tu opravdu dostatečné množství sladkostí, jako jsou brownies, cheesecake nebo různé dorty včetně obměn bez mléčných výrobků či v raw verzích). O tom, že s elánem a přesvědčením tvořený web zaplnil díru na trhu bezezbytku, svědčí nejen obrovské množství fanoušků ale i to, že kuchařky z něj vyšlé jsou velmi úspěšné.


Přečtěte si také

Recepty