návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
Reklama

Slávky na bílém víně připravené na grilu

Hodnoceno: 0x
do 30 minut
Slávky na bílém víně připravené na grilu
Autor: archit FTV Prima Slávky na bílém víně připravené na grilu
Pokud máte gril s poklicí, můžete v něm připravit pokrmy, které byste v domácí kuchyni dělali v troubě nebo v hrnci či pekáči s pokličkou. V nové řadě Rozpal to, šéfe! nám Zdeněk Pohlreich poradí, jak připravit na grilu i jídla vařená či dušená. Například oblíbené slávky, které si tak rádi dáváme na dovolené u moře, zvládnete jednoduše i doma na zahradě.

Postup

  1. Nakrájejte nahrubo šalotku, mrkev a česnek a vše dochuťte solí a pepřem. Zeleninu vysypte do hlubší pánve na rozpálený gril a přidejte očištěné mušle. Vše zalijte suchým bílým vínem a přiklopte.
  2. Nasekejte hladkolistou petržel a přidejte ji k mušlím. Krátce povařte, sundejte z grilu a všechny neotevřené mušle vyhoďte.
  3. Servírujte s bílým pečivem. 

Všechny epizody, bonusové materiály a informace o pořadu najdete v tomto odkazu: