návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
Reklama

Salát z bulguru s králičím masem

Hodnoceno: 0x
2 porce
do 30 minut
Salát z bulguru s králičím masem
Spouštím video za 5s.
Sledujete: Salát z bulguru s králičím masem a cizrnou
Zbyl vám po nedělním obědě kousek pečeného nebo dušeného králíka? Proměňte ho ve výborný a sytý salát, který je ideální jako oběd do krabičky nebo lehká večeře.

Kulinární pořad Hrdina kuchyně sledujte každou sobotu na Primě!

Postup

  1. Bulgur vařte 10 minut, sceďte, propláchněte studenou vodou a nechte okapat.
  2. Maso z králíka natrhejte po vláknech na kousky a smíchejte s bulgurem. Přidejte cizrnu, pokrájené olivy, rajčata, okurku a jarní cibulky. Dochuťte citronovou šťávou, solí, pepřem a přidejte pokrájené bylinky.

Sledujte celou epizodu