Suroviny
- bulgur 1 šálek
- králičí maso (pečené nebo dušené ) 200 g
- sterilovaná cizrna 1 šálek
- černé olivy (bez pecky) 1 hrst
- cherry rajčata 1 hrst
- salátová okurka 1/2 ks
- citronová šťáva ( z 1/2 citronu)
- sůl
- pepř (čerstvě namletý)
- bazalka (čerstvá )
- hladkolistá petržel
Kulinární pořad Hrdina kuchyně sledujte každou sobotu na Primě!
Odkaz
Hrdina kuchyně
Všechny informace, videa a bonusové materiály o pořadu Hrdina kuchyně najdete ZDE!
Postup přípravy
- Bulgur vařte 10 minut, sceďte, propláchněte studenou vodou a nechte okapat.
- Maso z králíka natrhejte po vláknech na kousky a smíchejte s bulgurem. Přidejte cizrnu, pokrájené olivy, rajčata, okurku a jarní cibulky. Dochuťte citronovou šťávou, solí, pepřem a přidejte pokrájené bylinky.