reklama

zavřít

Najděte si recept

Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…
Smazat

reklama

Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Beru na vědomí
Řeřichová polévka
Autor: TZ (shutterstock) Řeřichová polévka

Řeřichová polévka

Hodnoceno: 2x
Neskutečně zelená, ale především opravdu chutná! Možná vás to nikdy nenapadlo, ale z nenápadné rostlinky, kterou řeřicha v podstatě je, můžete vykouzlit výtečnou polévku!
do 30 minut

reklama

reklama

Postup

  1. Brambory oloupejte a nakrájejte na kousky o velikosti zhruba 1 cm, cibuli i česnek nadrobno nasekejte.
  2. V hrnci zlehka orestujte brambory, cibuli a česnek, přidejte vývar a vařte, dokud brambory nezměknou.
  3. Ochuťte solí. Natrhejte řeřichu i s částmi stonků a pokrájejte, přidejte do polévky a rozmixujte.
  4. Dále už nevařte. Na talíři ji můžete ozdobit zakysanou smetanou.
Řeřichová polévka
Autor: TZ (shutterstock) Řeřichová polévka

reklama

reklama