návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
Reklama

Rebarborovo-smrková zavařenina

3 sklenice po 450 g porce
do 1 hodiny
Rebarborovo-smrková zavařenina
Rebarborovo-smrková zavařenina Autor: Johana Pošová
Neuvěřitelná kombinace s jemnou vůní lesa pochází z kuchyně paní Hany Hanušové ze Sněhova, s jednoduchým odměřováním na hrnky.

Postup

  1. Všechny přísady dejte do kastrolu a pomalu vařte. Odpěňovačkou sbírejte tvořící se pěnu a vařte tak dlouho, až zavařenina dosáhne požadované hustoty.
  2. Ještě horkou ji plňte do vysterilizovaných sklenic, uzavřete a je obraťte dnem vzhůru, aby se víčka přichytila.

Rebarborovo-smrková zavařenina 2 Foto: Rebarborovo-smrková zavařenina; foto: Johana Pošová

Další skvělé recepty najdete v novém letním čísle časopisu Prima FRESH:

Léto na zahradě s Prima FRESH

Nejkrásnější léto na zahradě zažijete s letním číslem časopisu Prima FRESH!