Rebarborové muffiny z podmáslí a s křupavou drobenkou
Zdroj: L.A. CREATIVE FOOD
Rebarborové muffiny z podmáslí a s křupavou drobenkou
Zdroj:
L.A. CREATIVE FOOD
Postup přípravy
-
Troubu předehřejte na 220 °C. Důlky v 12důlkové formě na muffiny vyložte papírovými košíčky. Cukr promíchejte s rebarborou a dejte stranou. Připravte si drobenku: Promíchejte přírodní cukr s moukou, vločkami a skořicí a do směsi prsty zatřete máslo, až vzniknou hrudky.
-
K rebarboře s cukrem (pustí šťávu, ale to je v pořádku) přidejte olej, vejce, vanilku a podmáslí. Pak vsypte mouku, prášek do pečiva a sodu a dobře promíchejte.
-
Těsto rychle rozdělte do formy, hojně posypte drobenkou, vložte do trouby a pečte 15 až 18 minut, až muffiny zezlátnou a vyběhnou. Špejlí vyzkoušejte, zdali jsou propečené – na špejli by neměly ulpět vlhké drobky. Muffiny nechte vychladnout na drátěné mřížce.
Rebarborové muffiny z podmáslí a s křupavou drobenkou
Zdroj: L.A. CREATIVE FOOD
Rebarborové muffiny z podmáslí a s křupavou drobenkou
Zdroj:
L.A. CREATIVE FOOD