Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Osvěžující sangria s ovocem

1 džbán porce
do 10 minut
Osvěžující sangria s ovocem
Osvěžující sangria s ovocem Autor: Škoda nevařit
Sangrii pijou Španělé po celý den – ne každý do ní dává tvrdý alkohol, a tak se dá pro osvěžení popíjet i při práci. Obecně se ale používá červené víno smíchané se sodou nebo šampusem.
Reklama

Nejlepší je, když je sangria po celé noci pěkně vyspalá – to pak chutná nejlíp, ale není to nutné. Pokud budete chtít extra osvěžující variantu, přihoďte do ní pár kostek ledu.

Reklama

Postup

  1. Ve džbánu rozmíchejte cukr se šťávou z pomeranče a citronu, přidejte nakrájené ovoce, víno, sodu, vodku, gin a vše zamíchejte.
  2. Servírování: sangrii podávejte vychlazenou s ledem
Reklama

Osvěžující sangria s ovocem  Foto:

Osvěžující sangria s ovoce, foto: Škoda nevařit

Škoda nevařit, Foto: Škoda nevařit: Kuchařka plná hudby

Osmnáctiletý Martin Škoda vaří už dobrých osm let a nyní napsal kuchařku pro své vrstevníky plnou skvělých receptů a hudby. Každé jídlo je připraveno s ohledem na potřeby a možnosti náctiletých a je doprovázeno songem, který správně doladí atmosféru při i po vaření. Marty, jehož múzou je slavný Jamie Oliver, ale nevaří jen pro mladé – jeho originální jídla nadchnou všechny generace.

Knihu Martina Škody „Škoda nevařit – Kuchařka plná hudby“ vydalo nakladatelství Smart Press a u dobrých knihkupců ji koupíte za 399 Kč.

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama