návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
Reklama

Bílá sangria

Hodnoceno: 0x
4 porce
do 10 minut
Bílá sangria
Autor: Grilování od A do Z Bílá sangria
Bílá sangria je lahodnou alternativou, která se dokonale hodí k lehčím pokrmům – k rybám, mořským plodům nebo kuřecímu masu. Uvítají ji i ti, kdo nemají rádi červené víno.

Článek

Melounové mojito  Foto:

15 receptů na osvěžující letní limonády a koktejly

Léto přímo vyžaduje zvýšený pitný režim, a i když by většinu měla tvořit čistá voda, klidně si můžete léto užít i s báječnými domácími limonádami a večer se rozšoupnout s...

 

Suroviny (4 porce)

Postup

  1. Ve velkém džbánu smíchejte švestky nakrájené na tenké plátky, pomeranč (i s kůrou, nakrájený na tenké klínky), hroznové víno, borůvky a pomerančový likér. Ovoce promačkejte, abyste uvolnili šťávy.
  2. Přilijte bílé víno a promíchejte. Přiklopte a nechte alespoň 8 hodin vychladit.
  3. Podávejte s ledem, ozdobené plátky pomeranče.

Bílá sangria  Foto: Bílá sangria; foto: Grilování od A do Z

Grilování od A do Z

264 rad jak vařit na otevřeném ohni

Grilování od A do Z Foto:

Lisa Atwood

Kniha známé autorky kuchařek Lisy Atwood poslouží jako podrobná a srozumitelná příručka na správné grilování. Neobsahuje pouze recepty, ale kompletní informace o grilování a uzení. Je vhodná pro úplné začátečníky i pro mistry grilu.

Tato ucelená sbírka rad a receptů vám naservíruje vše potřebné, ať už pořádáte svou první barbecue párty, nebo grilujete a udíte dlouhé roky. Pomocí osvědčených návodů a technik se dozvíte, jak z vašeho grilu vytěžit maximum, čím vším se na něm dá topit a naučíte se připravovat výtečné omáčky a přílohy. Od nejjednoduššího grilovaného kuřete, přes vynikající filet mignon zabalený ve slanině až po grilované gaspacho; tato kniha přináší recepty pro všechny chuťové pohárky. Navíc obsahuje tipy, jak zkombinovat příchutě, připravit směsi koření na potírání, a dokonce i koktejly jako báječné doplňky hlavních chodů.

Vydalo nakladatelství Omega.