Malinovo-borůvkový mug cake: dezert v hrnečku

Moje hodnocení
6x

Hledáte tip na sladkou snídani? Můžete zvolit stále oblíbenější mug cake. Tento elegantní a efektní dezert pečený v hrnečku se skvěle jí a můžete ho připravit z několika variant. Ve finále zastane i výbornou a hlavně rychlou svačinku.

1 porce
10 minut

Suroviny

Postup přípravy

  1. Maliny a borůvky přepulte a hrst si nechte na ozdobu.
  2. Následně smíchejte všechny ingredience.
  3. Připravenou směsí naplňte hrneček přibližně z jedné poloviny.
  4. Pečte v mikrovlnné troubě asi 2 minuty anebo v horkovzdušné troubě, kdy je muffin potřeba hlídat, aby nevytekl.
  5. Hotový mug cake můžete servírovat ozdobený ovocem v hrnečku anebo vyklopený na talíři.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

Tereza Pánková

redaktorka FTV Prima

Přečtěte si také

Recepty