Jednoduchý rybí salát ze zavináčů s jablkem a hráškem

Moje hodnocení
20x

Pokud patříte mezi milovníky kyselých rybiček a všemožných rybích salátů, máme pro vás jeden obzvlášť povedený recept připravený ze zavináčů. Kyselá ryba a sladký hrášek a jablko tvoří báječný kontrast chutí!

4 porce
30 minut
česká

Suroviny

Postup přípravy

  1. Vezměte zavináče, rozbalte je a stáhněte z nich kůži. Nakrájejte je na malé kostičky a dejte do mísy.
  2. Překrájejte i cibuli, která byla zabalená uvnitř a přidejte ji k rybě.
  3. Přidejte červenou cibuli nakrájenou nadrobno, jablko bez jádřince, nakrájené na malé kostičky a nasekaný čerstvý kopr.
  4. Mražený hrášek dejte do cedníku a prolijte ho horkou vodou, potom studenou vodou, nechte okapat a přidejte do mísy.
  5. Přisypte lžičku soli a hodně namletého pepře. Zamíchejte s majonézou a jogurtem (nebo zakysankou).

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

S Klárou v kuchyni

Klára Michalová S Klárou v kuchyni

Jsem sběratelka chutí! Sbírám chutě, zážitky, novinky, triky, místa i recepty :) A o ty nejlepší se s vámi ráda podělím!

Chcete vědět, kam chodí šéfredaktorka Prima FRESH na obědy, co vaří rodině k večeři a co mlsá u televize? Kde nejradši nakupuje a co nového objevila? Nakoukněte pod pokličku...

Ráda se s vámi podělím o moje oblíbená rychlá jídla, recepty na husté polévky, pomazánky i milovaná jídla z jednoho hrnce či pekáče. Na mém osobním instagramovém účtu @sklarouvkuchyni najdete inspiraci a snad i zábavu. Protože jídlo je radost :)))


Přečtěte si také

Recepty