reklama

zavřít

Najděte si recept

Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…
Smazat

reklama

Hruška v červeném víně
Autor: Michal Šajmir Hruška v červeném víně

Hruška v červeném víně

Hodnoceno: 0x
Okouzlující recept, kterým zaručeně zapůsobíte, je velmi jednoduchý na přípravu a výsledek ohromí nejen vzhledem, ale především dokonalou chutí a vůní. Ideální kombinace :)
do 1 hodiny
4 porce

reklama

Suroviny (4 porce)

Postup

  1. Cukr nasypte do kastrolu a nechte ho jemně zkaramelizovat. Pozor aby se nepřepálil.
  2. Dolijte červeným vínem a přidejte zbylé ingredience kromě hrušek.
  3. Nechte převařit a následně vložte celé oloupané hrušky se stopkou. Vařte asi 30 minut, občas otočte.
  4. Hotové hrušky můžete podávat se šlehačkou, vanilkovou zmrzlinou nebo vanilkovou omáčkou.

Hruška v červeném víně Foto: Michal Šajmir

Foto: Michal Šajmir, www.michalsajmir.com

reklama