Suroviny
- plnotučné mléko 400 ml
- cukr krystal 35 g
- dětská krupička 35 g
Na ozdobu
- čokoláda (strouhaná )
- ovoce (čerstvé )
- mletá skořice
Postup přípravy
- Ingredience na kaši smíchejte a na mírném ohni za stálého míchání svařte asi 1 minutu.
- Vzniklou kaši dejte do mixéru a ještě ji asi 20 vteřin mixujte, aby směs byla krásně hladká.
- Poté ji nalijte do sifonové láhve o objemu 0,5 l a přidejte dvě bombičky.
- Pěnu nastříkejte do hlubších talířů nebo misek a zdobte čokoládou, sezonním ovocem a skořicí podle chuti.
Pohostinec Monarch
Restaurace, která sídlí v samém srdci Prahy, v ulici Na Perštýně, nabízí posezení v jedinečném interiéru a u dobrého jídla. Kuchyně je česká tradiční, vaří se především z lokálních surovin, ale najdete zde i prvky moderní gastronomie a jejich specialitou jsou určitě steaky. Na vše dohlíží šéfkuchař Jan Volšička, kterého můžete sledovat při práci díky otevřené kuchyni a odnést si tak další gastronomický zážitek.
Pohostinec Monarch má otevřeno denně od 11:30 do 23 hodin, připravuje týdenní obědové menu a stálou nabídku jídel Á la carte v ceně jídel většinou mezi 170 - 380 Kč.
Více informací najdete na webu restaruace: www.monarch.cz , kde si můžete zároveň udělat online rezervaci.