Brynzové sušenky
Zdroj: Coolinářka
Brynzové sušenky
Zdroj:
Coolinářka
Postup přípravy
-
Do velké zadělávací mísy dejte polohrubou mouku, povolené máslo, žloutek a brynzu.
-
Zadělejte kompaktní těsto, zabalte ho do potravinářské folie a dejte minimálně na 60 minut do lednice.
-
Poté vyndejte těsto z lednice, nechte ho trochu povolit, rozdělte na 2 poloviny a každou vyválejte asi na 0,5 cm placku.
-
Z ní pak vykrajujte kolečka, ty přendejte na plech s pečicím papírem, potřete ho bílkem a posypte kmínem nebo plátky mandlí.
-
Dukátky pečte v předehřáté troubě na 190 °C asi 15 minut dozlatova.
Brynzové sušenky 2
Zdroj: Coolinářka
Brynzové sušenky 2
Zdroj:
Coolinářka