Bezlepkový koláč s kokosovým krémem a ovocem
Zdroj: Kitchen Story
Bezlepkový koláč s kokosovým krémem a ovocem
Zdroj:
Kitchen Story
Postup přípravy
-
Troubu předehřejte na 180 °C. Formu vymažte olejem.
-
Do stolního mixéru vložte kešu ořechy, mandle, ovesné vločky a kokos.
-
Mixujte, dokud vše nebude jemně rozemleté, a pak přidejte vodu a javorový sirup.
-
Znovu mixujte, dokud se vše nespojí.
-
Těsto pomocí prstů upěchujte do formy a dejte péct na 25 minut. Nechte vychladnout.
-
Mezitím smíchejte všechny ingredience na krém a naplňte jím korpus.
-
Dejte chladit alespoň na hodinu, ale ideálně přes noc.
-
Před podáváním ozdobte ovocem, mátou a drcenými pistáciemi nebo jinými ořechy.
Bezlepkový koláč s kokosovým krémem a ovocem 2
Zdroj: Kitchen Story
Bezlepkový koláč s kokosovým krémem a ovocem 2
Zdroj:
Kitchen Story