Postup přípravy
Na olivovém oleji si zpěníme cibulku, přidáme rajčata a podusíme. Přilijeme vodu, nakonec zjemníme smetanou, přidáme prolisovaný česnek a ochutíme soli a cukrem dle libosti. Na talíři posypeme parmazánem a polévku ozdobíme smetanou.
Rajčatová polévka sypaná parmezánem, zakápnutá smetanou, čerstvá bazalka Zdroj: archiv TV Prima
Někdo by si do této polévky nepřidal cukr, ale třeba Míše, která normálně rajská jablíčka nejí, chutnala.
Na olivovém oleji si zpěníme cibulku, přidáme rajčata a podusíme. Přilijeme vodu, nakonec zjemníme smetanou, přidáme prolisovaný česnek a ochutíme soli a cukrem dle libosti. Na talíři posypeme parmazánem a polévku ozdobíme smetanou.
Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.
Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů
prima-cnn-news
prima-zeny
prima-zoom
prima-fresh
prima-cool
playboy
lajk
prima-living