Prostřeno: Lehký hovězí vývar

Moje hodnocení
11x

Lehký hovězí vývar

5 porcí
90 minut

Postup přípravy

Hovězí maso vaříme v tlakovém hrnci cca hodinu spolu s novým kořením, pepřem, solí, jednou oloupanou cibulí, mrkví a polovinou celeru. V druhém hrnci si zpěníme pokrájenou cibuli, následně přidáme nastrouhanou mrkev, část celeru, pokrájenou cuketu a část brokolice. Zeleninu povaříme v připraveném vývaru, obereme část masa a pokrájíme do polévky. Opatrně přidáváme kapání, které jsme si připravili z vajec, mléka a hrubé mouky, krátce povaříme. Hotovou polévku zdobíme čerstvou petrželí.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

Prostřeno, soutěžící


Přečtěte si také

Recepty