Prostřeno: Lehký hovězí vývar

Prostřeno! XXIII (108) - Lehký hovězí vývar

Moje hodnocení
18x

Lehký hovězí vývar

5 porcí
90 minut

Postup přípravy

  1. Hovězí maso vaříme v tlakovém hrnci cca hodinu spolu s novým kořením, pepřem, solí, jednou oloupanou cibulí, mrkví a polovinou celeru.
  2. V druhém hrnci si zpěníme pokrájenou cibuli, následně přidáme nastrouhanou mrkev, část celeru, pokrájenou cuketu a část brokolice.
  3. Zeleninu povaříme v připraveném vývaru, obereme část masa a pokrájíme do polévky.
  4. Opatrně přidáváme kapání, které jsme si připravili z vajec, mléka a hrubé mouky, krátce povaříme.
  5. Hotovou polévku zdobíme čerstvou petrželí.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

Prostřeno, soutěžící


Přečtěte si také

Recepty