Suroviny
- cukrářské piškoty 1 balení
- jahodový džem 1 sklenice
- máslo 250 g
- tučný tvaroh 500 g
- jahodový pudink 1 balení
- mléko 500 ml
- mascarpone 1 balení
- želé (červené)
- jahody
- šlehačka
- cukr
Postup
- Do dortové formy vyskládáme cukrářské piškoty, pomažeme jahodovou marmeládou.
- Mléko mírně vaříme s cukrem, přidáme jahodový pudink.
- Uvařený pudink necháme vychladnout a přidáme máslo po kostkách a zašleháme tvaroh. Vznikne nám jahodový krém.
- Ještě pomažeme mascarpone, přidáme jahody a zalijeme červeným žele.
- Dáme chladit do ledničky na 1 až 2 hodiny. Poté ozdobíme šlehačkou, kousky jahod.
Autor receptu: Nikola Vives Relova