Suroviny
- hovězí svíčková 1 kg
- olivový olej 1 PL
- žloutek 2
- cibule 1
- hořčice 1 PL
- kečup 1 PL
- bílý pepř špetka
- sůl
Dokončení
- čočkový chlebíček
- olivový olej
- česnek
- cibule
- kečup
- hořčice
Postup
- Maso odblaníme, pomeleme, nebo můžeme maso naškrábat nožem, což je pracné, ale nejlepší. Maso dáme do mísy, přidáme olej, bílý pepř, sůl a žloutky. Dobře promícháme, ochutnáme a pokud je potřeba přidat sůl nebo pepř, dochutíme a vychladíme.
- Podáváme s velmi jemně nakrájenou cibuli, česnekem, hořčici, kečupem. Ochutnáme a tatarák dochutíme podle sebe.
Autor receptu: Artur Koff
Všechny recepty najdete také v aplikaci Prima Zone v sekci Prostřeno! A to dříve než na webu!