Suroviny
- tagliatelle
 - kuřecí maso 150-400 g
 - koření na maso
 - brokolice
 - smetana 50 ml
 - parmazán 50 g
 - sůl
 - pepř
 
Postup
- Nakrájíme kuřecí maso na malé kousky a vložíme jej do pánve. Přidáme sůl, pepř a koření na maso. Smažíme cca 5 minut z každé strany. Vedle si nakrájíme na malé kousky brokolici a dáme ji do druhé pánve. Přidáme sůl a pepř podle potřeby a zalijeme vodou.
 - Necháme dusit cca 6–10 minut, podle toho, jak chceme mít brokolici měkkou. Až budou maso i brokolice hotové, smícháme je do jedné pánve a zalijeme cca 50 ml smetany. Přidáme cca 50 gramů parmazánu a vše promícháme a servírujeme.
 - Těstoviny uvaříme dle návodu na obale.
 
Autor receptu: David Hošek