Suroviny
- tagliatelle
- kuřecí maso 150-400 g
- koření na maso
- brokolice
- smetana 50 ml
- parmazán 50 g
- sůl
- pepř
Postup
- Nakrájíme kuřecí maso na malé kousky a vložíme jej do pánve. Přidáme sůl, pepř a koření na maso. Smažíme cca 5 minut z každé strany. Vedle si nakrájíme na malé kousky brokolici a dáme ji do druhé pánve. Přidáme sůl a pepř podle potřeby a zalijeme vodou.
- Necháme dusit cca 6–10 minut, podle toho, jak chceme mít brokolici měkkou. Až budou maso i brokolice hotové, smícháme je do jedné pánve a zalijeme cca 50 ml smetany. Přidáme cca 50 gramů parmazánu a vše promícháme a servírujeme.
- Těstoviny uvaříme dle návodu na obale.
Autor receptu: David Hošek