Suroviny
Lanýžový dip
- bílý jogurt
- lanýžový olej
- lanýžové pesto
- sůl
- pepř
Zeleninový salát
Postup
- Uděláme marinádu a dáme do vakua do sous vide.
- Necháme na 56 °C vařit 2 hodiny.
Lanýžový dip
- Vezmeme jogurt nebo zakysanou smetanu 10%, lanýžový olej, lanýžové pesto, sůl a pepř.
- Vše smícháme.
Pinsa
- Dáme opéct do trouby na cca 5 minut na 200 °C.
- Roastbeef přendáme do pekáčku a necháme opéct kůrku, krájíme na tenké plátky.
Zeleninový salát
- Vezmeme cherry, okurku, papriku, polníček, rukolu, olivy, mrkev, hrubozrnnou hořčici, olej, sůl, pepř, citronovou šťávu, vodu.
- Zálivku smícháme, zeleninu nakrájíme na malé kousky a mrkev nakrájíme škrabkou na tenké plátky; smícháme se zálivkou.
Autor receptu: Ester Hořická