Suroviny
- ledový salát 1 menší
- červená paprika 1/2
- žlutá paprika 1/2
- třešňová rajčata 10
- kešu (pražené, solené) 20
- krůtí prsa 150 g
- vejce 1
- škrobová moučka (na přípravu masitých jídel) 5 PL
- olej
- salátová zálivka (exotická zelená omáčka) 8 PL
- sůl
Postup
- Krůtí maso nakrájíme na drobné kostky a osolíme. Vejce smícháme se škrobem tak, aby vzniklo husté těstíčko, a kostky v něm obalíme. Na pánvi v oleji nebo v horkovzdušné fritéze osmažíme krůtí kostky dozlatova a necháme vychladnout.
- Z ledového salátu odtrhneme větší vrchní listy a položíme je na dezertní talířky. Vnitřek salátu, rajčata a papriky nakrájíme na drobné kousky, přidáme kešu oříšky, zalijeme exotickou zelenou omáčkou na saláty a promícháme.
- Naaranžujeme na listy salátu a na vrch položíme smažené krůtí kostky.
Autor receptu: Tereza Hanusová
Všechny recepty najdete také v aplikaci Prima Zone v sekci Prostřeno! A to dříve než na webu!