Suroviny
- čokolada 400 g
- máslo 500 g
- hladká mouka 130 g
- kakao 160 g
- vejce 8
- cukr 720 g
- kypřicí prášek do pečiva 1/2
Krém
- mascarpone 250 g
- smetana ke šlehání 200 g
- cukr
- pistáciová pasta 3-4 PL
Postup
- Rozpustíme čokoládu s máslem. Pak vše dohromady promícháme na malé otáčky.
- Nakonec přidáme vejce. Pečeme při 180 °C cca 20–25 minut.
Krém
- Množství cukru i pasty jde upravit dle chuti.
- Nejprve vyšleháme mascarpone s cukrem, po chvíli přidáme i smetanu a nakonec pistáciovou pastu.
Autor receptu: Isabela Plánková
Přehrajte si exkluzivně druhý díl nové rozpálené show Česko na grilu na prima+