Suroviny
- brambory 1 kg
- cibule 1 kus
- pepř 1 špetka
- uzené 1 dávka
- vepřové žebra 1 dávka
- srnčí kýta 1 dávka
- petržel 1 hrst
- králičí stehno 1 dávka
- koření na zvěřinu 1 dávka
- koření na žebra 1 dávka
- bobkový list 1 dávka
- česnek 1 dávka
- zelí 1 kus
- sůl 1 dávka
Postup přípravy
1
Neoloupané a omyté brambory rozpůlíme, vydlabeme a rozložíme na plech
Do půlek vložíme uzené maso a dáme péct do trouby na 180 stupňů asi hodinu
2
Srnčí kýtu dobře odblaníme, okořeníme kořením na zvěřinu, zasypeme kořenovou zeleninou, zalijeme olivovým olejem a dáme na 24 hodin odležet
3
Vepřová žebra okořeníme, zasypeme cibulí, česnekem, dáme sádlo, zalijeme a dáme péct
4
Králičí stehna prošpikujeme špekem, přidáme bobkový list, nové koření, osolíme, podlijeme sádlem a vodou a dáme péct
5
Zelí nakrouháme nadrobno a dáme na deset minut povařit se solí a kmínem
Poté zelí scedíme, necháme vychladit, smícháme s celou nadrobno nakrájenou cibulí, špekem, octem, solí a pepřem