Suroviny
- červená paprika
- kozí sýr
- ricotta
- petrželka
- Oregano
- Olivový olej
- Sůl
- Pepř
Na salsu
- loupaná rajčata
- Cibule
- Česnek
- Olivový olej
- Sůl
- Pepř
V nové řadě kulinární show Rozpal to, šéfe! II. Zdeněk Pohlreich opět rozžhavil gril a připravil skvělé recepty na letní grilovačku. Sledujte každou neděli v 18.00 na Primě! Všechny recepty, bonusová videa a další "laskominy" najdete ve speciálu:
Odkaz
Rozpal to, šéfe!
V nové kulinární show vaří Zdeněk Pohlreich každou neděli v 18:00 v domácím prostředí venkovského statku. Recepty, videa a bonusové materiály najdete v novém speciálu.
Postup přípravy
- Nejdříve si připravte salsu: česnek a cibuli nakrájejte najemno a nechte orestovat na olivovém oleji. Loupaná rajčata pokrájejte a přilijte na wok. Směs osolte a opepřete, nechte chvíli povařit a pak přendejte do misky.
- Kozí sýr promíchejte s ricottou, přidejte čerstvé oregano a petrželku, osolte a opepřete.
- Papriky seshora seřízněte, zbavte je jádřinců a naplňte směsí z kozího sýra. Vložte je na wok, pokapejte olivovým olejem a nechte péct zhruba 5 minut, aby změkly.
- Papriku nandejte na talíř spolu se lžící rajčatové salsy a podávejte.