GRILFERNO: Šéfkuchař Marek Pavala učí esportovce SINNERS grilovat v přírodě

Jak dopadne letní grilování, když odtrhnete od počítačů 5 profesionálních hráčů a streamerů a hodíte je do české divočiny pod vedením šéfkuchaře Marka Pavaly z Campu Fuego?

Toto léto se ponese v duchu velice netradiční grilovací inspirace. Kaufland a esportový tým SINNERS Esports spojily síly v novém kulinářském projektu GRILFERNO.

Pětice složená z profesionálních hráčů počítačových her, streamerů a esportových analytiků vyrazila pryč od klávesnic a myší do české přírody, kde na ně čeká velmi netradiční způsob grilování – přímo v ohni.

Autenticita přípravy, jednoduchost receptů a důraz na kvalitu surovin jsou hlavní mantrou zakladatele Campu Fuego, šéfkuchaře Marka Pavaly.

Jak ukázal již první díl minisérie GRILFERNO, diváky čeká skutečně jiná grilovačka, než na co jsou zvyklí. Hráči dostali za úkol připravit steaky z nízkého roštěnce se salsou chimichurri, ale ne na grilu, nýbrž přímo na rozžhavených uhlících v ohništi.

Zvládnou se hráči PC her z týmu SINNERS poprat s netradičními recepty Marka Pavaly? Přežijí náročný kurz v české divočině? A jaké recepty a soutěže o ceny ještě diváky čekají?

Sledujte GRILFERNO na YouTube kanálu Kaufland ČR a na webu Kauflandu a kromě solidní porce grilovací inspirace můžete získat třeba i profesionální zástěru z limitované edice.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty