Postup přípravy
Na bliny namažte tenkou vrstvu zakysané smetany a pak na každé kolečko naneste lžičku kaviáru
Porce ozdobte koprem a kousíčkem citrónu
Podávejte nejlépe s dobře nachlazeným proseccem, sektem nebo šampaňským
Variace na světácký ruský předkrm, který je poslední léta docela v módě. Není divu, je výborný…
Na bliny namažte tenkou vrstvu zakysané smetany a pak na každé kolečko naneste lžičku kaviáru
Porce ozdobte koprem a kousíčkem citrónu
Podávejte nejlépe s dobře nachlazeným proseccem, sektem nebo šampaňským
Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.
Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů
prima-cnn-news
prima-zeny
prima-zoom
prima-fresh
prima-cool
playboy
lajk
prima-living