Kdo by nechtěl potěšit své přátele, rodinu a v neposlední řadě i sebe dokonale připraveným steakem? Základem je vybrat si kvalitní maso a také gril. V posledních letech závratně stoupá popularita plynových grilů a je jasné proč!
Víte, na čem grilují české hvězdy?
Obstarávat plynový gril je jednoznačně pohodlnější, rychlejší a bezpečnější. Své o tom třeba ví i Pavel Zedníček, manželé Adamcovi, nebo i Monika Marešová, kteří si grilování oblíbili.
Maso na gril by mělo být vždy čerstvé. Neodbývejte se tím, že maso prostě bez přípravy hodíte na gril. V dnešní době je řada kuchařů i kulinářských nadšenců, kteří dokáží vymyslet mnoho zajímavých receptů. Jedním z nich je Martin Škoda, který nyní sklízí úspěch se svojí druhou kuchařkou s názvem Škoda nevařit 2. Ta se dostala mezi trojici nejlepších kuchařek na světě v soutěži Gourmand Cookbook Awards.
Martin už dlouho griluje na špičkových grilech Campingaz. „S grily od značky Campingaz se griluje skvěle. Práce s nimi jde od ruky a já se můžu soustředit na jídlo samotné. Navíc se velmi jednoduše čistí a nabízejí mnoho možností, díky kterému si pak na grilu můžu připravit třeba svoji oblíbenou Valencijskou paellu, grilované kuře, krásně křupavou pizzu nebo fantastický hruškový koláč s třešněmi a mandlemi. Tyto grily jsou na profesionální úrovni, ale zároveň pro běžné lidi a cenově jsou dostupné i pro člověka, který griluje jen tak pro radost,“ prozrazuje mladý nadšenec gastronomie.
Dnešní trh s grily nabízí řadu výrobků, značky se pyšní vylepšenými materiály a skvělými technologiemi, které vám grilování usnadní. Nové grily Master Series značky Campingaz, které si oblíbilo kromě Martina Škody také mnoho dalších známých tváří i normálních lidí jako my, mají opravdu co nabídnout. Vedle nového svěžího a luxusního designu se pyšní InstaClean systémem a Culinary Modular roštem. Díky první technologii se stane údržba vašeho grilu úplnou hračkou, stačí vyndat pár částí grilu a dát je umýt do myčky. S Culinary Modular roštem se z vás stane mistr grilu a připravte se na to, že návštěvy si u vás v létě budou libovat. Nejlepší model z této řady disponuje technologií Searing Boost Station (SBS), která z vás udělá opravdového mistra na steaky a nejen to.
Připravte si na novém vychytaném a designovém grilu třeba hovězí steak s houbovou omáčkou a získejte si obdiv všech. Recept zobrazíte proklikem na fotku:
Hovězí steak s houbovou omáčkou na grilu, Foto: archiv Campingaz
KOMERČNÍ SDĚLENÍ