redakce Prima FRESH

Nový pořad Ve varu: Zdravé vaření stylem zero waste a rychlé tipy na večeře i svačiny pod taktovkou těch nejlepších šéfkuchařů

Rychlé vaření nejen klasiky, ale i novinek, které vám usnadní život. Vychytávky, bez kterých se neobejdete. Tajné triky kuchařů na dokonale připravené jídlo za pár minut. To vše, a mnohem víc v pořadu Ve varu. Od 7. ledna 2024 každou neděli na Primě.

Nejrůznější kuchyňská témata, na která v kuchyni můžete narazit. Chcete připravovat ryby, ale bojíte se, že je vysušíte? Zeptejte se odborníka a sledujte, jak s nimi pracuje on. Stejně tak s mořskými plody. Nebo naopak nezvládáte českou klasiku a potřebujete poradit, jak na dokonale vychucenou svíčkovou omáčku, která předčí i tu od babičky?

Zajímáte se o nové trendy v gastronomii, hledáte zajímavé recepty a chcete načerpat inspiraci od mistrů svého oboru? Nový kulinářský pořad Ve varu vám představí čtyři šéfkuchaře, kteří vám dovolí nahlédnout pod pokličku vlastního kulinářského umění.

V kuchyni se postupně vystřídají experti na jednotlivá témata, předají své zkušenosti, tipy, triky, a ještě si ke svému vaření pozvou další hosty. Tak, aby i sous-chefové mohli přispět svou troškou do mlýna.

Inspirujte se u těch nejlepších a obohaťte svůj rodinný jídelníček o dokonalé lahůdky. Navíc se naučíte, jak vařit beze zbytků, zdravě a světově. A stejné mohou být také svačinky vašich dětí. Pozvedněte zkrátka gastronomii své rodiny na vyšší stupeň. Bude vám vděčná.

Zajímavé recepty pro každý den, práce se surovinami, které si třeba zatím do kuchyně pustit nechcete. Odpovědné vaření bez plýtvání a také spousta zábavy.

Startujeme už v neděli 7. ledna ve 14.55 a v 15.35 na Primě.

Autor článku

redakce Prima FRESH

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty